marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

Vodafon predstavlja brezplačne klice za vikend


07.07.2006
Objavil: Dare Gliha

Vodafone v Veliki Britaniji predstavlja brezplačne vikend klice ter kratka sporočila za predplačniške uporabnike, ki vsak teden porabijo določen znesek svojega kredita.

Ponudba, ki pokriva klice v katerokoli mobilno omrežje, se nanaša na pakete Smartplus ter Smartstep, začela pa se je prvega julija. Če uporabnik med tednom porabi 5 funtov za pogovore ter 2,5 funta za kratka sporočila, dobi kratko sporočilo s strani Vodafona, s katerim je obveščeni, da se je kvalificiral za njihovo ponudbo brezplačnega vikenda.

Brezplačni vikend se prične ob 7.30 uri v petek zvečer ter konča v nedeljo ob polnoči, preostali del tedna pa se šteje za kvalifikacijsko obdobje za pridobitev zadostnega števila klicev ter kratkih sporočil.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki