marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

vlingo - glasovni vmesnik za mobilnike


08.09.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pri korporaciji Vlingo so prejšnji teden predstavili omejeno beto različico novega glasovnega vmesnika za mobilnike. Zadeva deluje na osnovi glasovne tehnologije, ki so jo razvili pri omenjenem podjetju.

V želji razbremenitve uporabnika z nenehnim tipkanjem po mobilniku, vlingo omogoča uporabnikom upravljanje mobilnega interneta kar z njihovimi glasovi. Spreminjanje načina izgovarjanja tokrat ni potrebno, besede se izgovori popolnoma po želji. Vlingo tako prikaže rezultate v obliki besede za besedo.

Vmesnik omogoča uporabnikom izgovorjavo ali pisanje v vsak vlingov okvirček na mobilniku. Tako imajo na voljo vse informacije, zabavo in komunikacijske aplikacije, ki so danes na voljo.

Vlingo ponuja:

- Izgovorjava brez omejitev. Do sedaj so tudi najbolj napredne glasovne aplikacije zahtevale od uporabnikov določeno število korakov do uspešne uporabe glasovnih funkcij.

- Možnost proste uporabe pisanja in glasu. V situacijah, kjer ljudje raje uporabljajo tekstovni način komunikacije, vlingo omogoča prosto premikanje med uporabo tipkovnice in glasu.

- Preprost API za integriranje v aplikacije. Vlingova tehnologija omogoča uporabo preproste knjižnice podatkov, katera brez težav teže na veliki večini 3G in multimedijskih mobilnikov.

Omejena beta različica je na voljo za vse uporabnike. Preprosto odsurfajte na njihovo domačo stran www.vlingomobile.com in si pretočite aplikacijo.

Povezava do video posnetka, kako vlingo deluje: link.brightcove.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki