marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Visa testira SMS sporočila o transakcijah


28.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Visa bo v sodelovanju z osmimi finančnimi podjetji pričela s testiranjem opozoril preko SMS sporočil v realnem času. S tem želijo zmanjšati zlorabe računa. Pri testiranju bo sodelovalo 2000 uporabnikov, le-ti pa bodo v nekaj sekundah po transakciji o tem obveščeni preko SMS sporočila.

Uporabnik lahko izbere več načinov obveščanja, od obveščanja o dvigu denarja, mednarodni uporabi, spletni ali telefonski uporabi ali če je transakcija presegla določeno denarno vrednost. Imetniki računa lahko tako takoj preverijo transakcijo in v primeru suma zlorabe takoj pokličejo banko in sporočijo zlorabo. Ravno tako lahko preprečijo vse nadalnje transakcije.

Med banke, ki sodelujejo pri testiranju sodijo severno ameriške PNC Bank, SunTrust Bank, U.S. Bank, Wachovia, Wells Fargo, TD Bank Financial Group ter kanadska Vancity in Royal Bank of Canada.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki