marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

članki

Visa testira SMS sporočila o transakcijah


28.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Visa bo v sodelovanju z osmimi finančnimi podjetji pričela s testiranjem opozoril preko SMS sporočil v realnem času. S tem želijo zmanjšati zlorabe računa. Pri testiranju bo sodelovalo 2000 uporabnikov, le-ti pa bodo v nekaj sekundah po transakciji o tem obveščeni preko SMS sporočila.

Uporabnik lahko izbere več načinov obveščanja, od obveščanja o dvigu denarja, mednarodni uporabi, spletni ali telefonski uporabi ali če je transakcija presegla določeno denarno vrednost. Imetniki računa lahko tako takoj preverijo transakcijo in v primeru suma zlorabe takoj pokličejo banko in sporočijo zlorabo. Ravno tako lahko preprečijo vse nadalnje transakcije.

Med banke, ki sodelujejo pri testiranju sodijo severno ameriške PNC Bank, SunTrust Bank, U.S. Bank, Wachovia, Wells Fargo, TD Bank Financial Group ter kanadska Vancity in Royal Bank of Canada.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki