marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Aplikacija Video Creator sedaj tudi na mobilniku Xperia 1 V


13.10.2023
Objavil: Dare Gliha

Sony je ob predstavitvi telefona Xperia 5 V predstavil novo aplikacijo Video Creator. Ta omogoča hitro in enostavno ustvarjanje kratkih videoposnetkov, vendar je bila na voljo le na najnovejšem vodilnem pametnem telefonu.

Sedaj je aplikacija končno na voljo za prenos v Google Play za vse uporabnike pametnega telefona Sony Xperia 1 V.

Aplikacija Video Creator omogoča "hitro in enostavno ustvarjanje kratkih videoposnetkov" za družbene medije. Aplikacija ima funkcijo, imenovano "Auto Edit", ki samodejno poveže kratke videoposnetke ter doda glasbo in učinke.

Aplikacija prinaša tudi nekaj osnovnih drsnikov za osvetlitev in kontrast ter omogoča obrezovanje in izvoz videoposnetkov v različnih velikostih in formatih.

Če nimate v lasti Sonyjevega paradnega konja iz leta 2023, aplikacije ne boste mogli prenesti iz trgovine Google Play.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki