marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaElon Musk začasno ustavil nakup Twitterja
16.05.2022

Napoved Elona Muska o nakupu Twitterja je na družabnem omrežju precej odmevala, kresala so se mnenja, ali je to dobra, ali slaba novica. S strani Musk pa sedaj prihaja zanimiv obrat, saj je sporočil, da je posel "začasno ustavljen".

slikaHuawei vstopa v poslovno okolje
14.05.2022

Izvršni direktor podjetja Huawei Richard Yu je napovedal podporo rešitvam za pisarniška okolja, ki brezhibno delujejo s širokim naborom pametnih naprav, vključno s prenosnimi, namiznimi in tabličnimi računalniki, monitorji in nosljivimi napravami. Obravnavale bodo ključna področja, kot so javna uprava, izobraževanje, proizvodnja, promet, finance in energija.

slikaWhatsApp pričel uvajati reakcije na sporočila
13.05.2022

Funkcija odzivov na sporočila, ki jo je WhatsApp napovedal prejšnji mesec, je zdaj na voljo uporabnikom. Deluje podobno kot Facebookove reakcije - dolgo pritisnete sporočilo WhatsApp in izberete emotikon, s katerim želite reagirati.

slikaSnapdragon 8 Gen 1+ je prestavljen na drugo polovico leta 2022
11.05.2022

Qualcomm naj bi ta mesec predstavil čipovje Snapdragon 8 Gen 1+, vendar iz Kitajske prihajajo novice, da bomo platformo najverjetneje videli šele v drugi polovici leta. Po navedbah Digital Chat Station, ki je pri takšnih govoricah običajno točen, je razlog trenutna epidemična situacija na Kitajskem.

slikaApple ustavil proizvodnjo zaslonov OLED družbe BOE za iPhone 13
09.05.2022

Novo poročilo trdi, da je proizvodnja zaslona OLED za iPhone 13 v podjetju BOE od februarja ustavljena. Po navedbah korejskega časopisa The Elec je bila zasnova širine vezja spremenjena brez predhodnega dovoljenja, zato je Apple svojemu partnerju naročil, naj ustavi proizvodnjo.

članki

Vega omogoča uporabnikom prenos številk


20.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Vegine storitve so na voljo le še do 31. maja, zato Vega svoje uporabnike poziva, da v tem času začno uporabljati storitve drugih operaterjev na trgu. Mobilno številko s predpono 070 je mogoče od danes naprej prenesti k drugemu mobilnemu operaterju.

Ob prehodu k novemu mobilnemu operaterju se prekinejo vse Vegine naročniške pogodbe in aneksi, omenjena prekinitev naročniških razmerij pa za uporabnike ne pomeni nobenega stroška. Prav tako ne bo potrebno uporabnikom poravnati sicer standardnih stroškov v višini 2.500 sit pri prenosu številke iz Veginega v izbrano mobilno omrežje. Svojo številko uporabniki le prenesejo k novemu operaterju in z njim sklenejo nov naročniški oziroma predplačniški dogovor.

Vegine storitve mednarodnega gostovanja ne bodo več v uporabi od 15. maja dalje. Vegini predplačniki lahko napolnijo svoj Vega račun le še do 1. maja 2006, znesek svojega računa pa morajo v celoti porabiti do 31. maja, po tem datumu bo dobroimetje na računu zapadlo.

Vegino omrežje bo izključeno 31. maja 2006, ob polnoči. Ob tej priložnosti Vega svojim uporabnikom sporoča, naj svojo številko prenesejo takoj, ko je to mogoče, in začno uporabljati storitve drugih operaterjev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki