marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Vega omogoča uporabnikom prenos številk


20.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Vegine storitve so na voljo le še do 31. maja, zato Vega svoje uporabnike poziva, da v tem času začno uporabljati storitve drugih operaterjev na trgu. Mobilno številko s predpono 070 je mogoče od danes naprej prenesti k drugemu mobilnemu operaterju.

Ob prehodu k novemu mobilnemu operaterju se prekinejo vse Vegine naročniške pogodbe in aneksi, omenjena prekinitev naročniških razmerij pa za uporabnike ne pomeni nobenega stroška. Prav tako ne bo potrebno uporabnikom poravnati sicer standardnih stroškov v višini 2.500 sit pri prenosu številke iz Veginega v izbrano mobilno omrežje. Svojo številko uporabniki le prenesejo k novemu operaterju in z njim sklenejo nov naročniški oziroma predplačniški dogovor.

Vegine storitve mednarodnega gostovanja ne bodo več v uporabi od 15. maja dalje. Vegini predplačniki lahko napolnijo svoj Vega račun le še do 1. maja 2006, znesek svojega računa pa morajo v celoti porabiti do 31. maja, po tem datumu bo dobroimetje na računu zapadlo.

Vegino omrežje bo izključeno 31. maja 2006, ob polnoči. Ob tej priložnosti Vega svojim uporabnikom sporoča, naj svojo številko prenesejo takoj, ko je to mogoče, in začno uporabljati storitve drugih operaterjev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki