marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Steven Fast prevzel vodenje WWI v Sloveniji


20.09.2005
Objavil: Thomas Bergant

Z današnjim dnem Steven Fast, dosedanji namestnik Juliena Coustauryija, prevzema funkcijo generalnega direktorja Vege, podružnice WWI v Sloveniji.

Fast bo nadaljeval z dosedanjo poslovno usmeritvijo Vege in ciljev družbe na slovenskem trgu mobilne telefonije ne namerava spreminjati.

Spremembo v vodstvu Vege je danes pojasnil Roger Blott, regionalni direktor Western Wireless International: »Spremembe v vodenju družbe uporabnikom Veginih storitev, kakor tudi sami družbi, ne prinašajo nikakršnih sprememb. Gre za del običajne prakse vsake uspešno delujoče družbe. Vega nadaljujejo s poslovanjem v Sloveniji.»

Steven Fast je pred nastopom funkcije generalnega direktorja Vege opravljal delo finančnega direktorja Vege in namestnika Juliena Coustauryija. Fast ne predvideva radikalnejših posegov in bo Vego vodil naprej po začrtanih smernicah družbe. Kot navaja Fast, si bo Vega še naprej prizadevala zagotoviti pravičen in konkurenčen trg na področju mobilnih komunikacij v Sloveniji in zagotoviti uporabnikom dostopne in kvalitetne GSM storitve, ki jih le ti pričakujejo in jim zaupajo.

Steven Fast poslovanje Vege dobro pozno, saj je kot del vodstvene skupine v družbi že od samega začetka graditve blagovne znamke Vega. Pred Julienom Coustauryjem so novi izzivi, tako delovni kot osebni. Odhaja v Comcel na Haiti, eno najpomembnejših podružnic Western Wireless International, kjer bo zasedel mesto generalnega direktorja.

Steven Fast, kratka biografija
Steven Fast je bil vodja finančne službe in namestnik generalnega direktorja vse od leta 1991, torej od začetka delovanja WWI d.o.o. v Sloveniji. Kot nekdanji partner podjetja Deloitte&Touche, je Steven Fast devet let sodeloval na področju mobilnih komunikacij s podjetji Centralne in Vzhodne Evrope ter Afrike.

Zaključil je magistrski študij poslovnega prava na Univerzi v Parizu in MBA študij na Warwick Business Scholl v Veliki Britaniji ter je kvalificiran javni računovodja Francije. Od Septembra 2005 je predsednik uprave Western Wireless International v Sloveniji.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki