marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

članki

Več pogovorov, bolj Povezani


31.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelovi uporabniki naročniških paketov Povezani 11, 33, 44 in 55 bodo lahko s prenovljeno ponudbo izkoristili številne nove ugodnosti in se še bolj povezali s svojimi bližnjimi. Mobitel je namreč zanje pripravil več novosti, s katerimi bo že sicer privlačna ponudba omenjenih paketov še bolj ugodna.

Družba Mobitel bo s 1. aprilom 2009 uvedla vrsto novosti za naročnike paketov Povezani 11, 33, 44 in 55. Z njimi bodo le-ti še bolj privlačni in cenovno ugodni, saj bodo zakupljene količine omogočale še več klicev v Mobitelovem omrežju in na stacionarne številke. Poleg tega pa bodo cenejši tudi klici, ki jih bodo naročniki opravili, če bodo zakupljene količine porabili.

Tako bodo naročniki paketa Povezani 11 po novem imeli na voljo še 11 minut klicev v druga mobilna omrežja ter 111 minut za klice v stacionarna omrežja.

Naročniki Povezani 33 in 44 bodo lahko za klice znotraj Mobitelovega omrežja izkoristili kar 1.000 minut, za klice na stacionarne številke pa 333 oz. 444 minut.

Novih ugodnosti pa bodo še najbolj veseli naročniki paketa Povezani 55, ki bo po novem omogočal neomejene klice na številke Mobitelovega omrežja, 1.000 minut klicev na številke stacionarnih operaterjev ter uporabo priročne storitve mobilne e-pošte BlackBerry brez mesečne naročnine.

Omenjene novosti stopijo v veljavo s 1. aprilom 2009 in veljajo za promet v Sloveniji. Klici na številke v Mobitelovem omrežju poleg številk uporabnikov Mobitela vključujejo tudi številke uporabnikov Debitela in IZI mobila.

Mobitel svojim uporabnikom zagotavlja vse potrebno za uspešno vsakodnevno zasebno in poslovno komunikacijo. Tako lahko uporabljajo govorne in video klice, pošiljajo sporočila SMS in MMS, uporabljajo e-pošto, urejajo različne dokumente, brskajo po svetovnem spletu, sodelujejo v klepetalnicah in forumih, sklepajo prijateljstva prek Facebooka ter uporabljajo še vrsto drugih zabavnih in informativnih vsebin. Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo na spletnem mestu www.mobitel.si, v Mobitelovih centrih in v Centru za pomoč naročnikom na brezplačni številki 041 700 700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki