marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPradeo opozarja na novo varnostno grožnjo za mobilne telefone
15.05.2021

Pradeo, vodilni na področju mobilne varnosti, je naletel na napredno kampanjo za mobilne napade, ki s pomočjo tehnike lažnega predstavljanja ukrade podatke o kreditnih karticah žrtev in jih okuži z zlonamerno programsko opremo, ki se lažno predstavlja kot aplikacija za Android Google Chrome

slikaHMD Global je lansiral storitev EMM, HMD Enable Pro
14.05.2021

HMD Global je predstavil rešitev Enterprise Mobility Management (EMM) za IoT in poslovno uporabo HMD Enable Pro. Ta poteza dodatno povečuje raznovrstnost ponudbe storitev podjetja in v kombinaciji s pametnimi telefoni Nokia ter storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect Pro ponuja vse na enem mestu za vse, ki iščejo prilagodljivo celovito rešitev na področju mobilnosti.

slikaCounterpoint napoveduje 310 milijonov slušalk TWS v letu 2021
12.05.2021

Popularnost pravih brezžičnih stereo slušalk TWS, ki smo jo videli v preteklih letih, naj bi se nadaljevala tudi v letošnjem letu. V svojem najnovejšem poročilu Counterpoint Research napoveduje, da bo leta 2021 prodano okoli 310 milijonov slušalk TWS, kar je za 33 odstotkov več kot 233 milijonov prodanih primerkov leta 2020. Apple, Xiaomi in Samsung naj bi ostali trije največji igralci v tem segmentu.

slikaNapaka v Qualcomm modemih hekerjem omogoča snemanje klicev
10.05.2021

V novem poročilu varnostnega podjetja Check Point Research je navedeno, da lahko hekerji izkoriščajo Qualcommov mobilni modem in ga uporabljajo tudi za snemanje telefonskih klicev. Uporaba teh modemov sega v začetek devetdesetih let in se uporablja v 2G, 3G, 4G in celo 5G napravah ter predstavlja resno ranljivost, saj jo je preprosto izkoristiti na daljavo.

slikaSnapdragon 888 Plus bo poganjal Honorjeve novosti
07.05.2021

Odkar je Huawei prodal blagovno znamko Honor, je družba dobila dovoljenje za ponovno sodelovanje s Qualcommom. Tako že vemo, da pri podjetju delajo na novem mobilniku Honor 50 Pro+, ki naj bi ga poganjal Snapdragon 888. Honor pa naj bi glede na govorice bil le en izmed proizvajalcev, ki bo svoj mobilnik opremil s tem čipom.

članki

Več pogovorov, bolj Povezani


31.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelovi uporabniki naročniških paketov Povezani 11, 33, 44 in 55 bodo lahko s prenovljeno ponudbo izkoristili številne nove ugodnosti in se še bolj povezali s svojimi bližnjimi. Mobitel je namreč zanje pripravil več novosti, s katerimi bo že sicer privlačna ponudba omenjenih paketov še bolj ugodna.

Družba Mobitel bo s 1. aprilom 2009 uvedla vrsto novosti za naročnike paketov Povezani 11, 33, 44 in 55. Z njimi bodo le-ti še bolj privlačni in cenovno ugodni, saj bodo zakupljene količine omogočale še več klicev v Mobitelovem omrežju in na stacionarne številke. Poleg tega pa bodo cenejši tudi klici, ki jih bodo naročniki opravili, če bodo zakupljene količine porabili.

Tako bodo naročniki paketa Povezani 11 po novem imeli na voljo še 11 minut klicev v druga mobilna omrežja ter 111 minut za klice v stacionarna omrežja.

Naročniki Povezani 33 in 44 bodo lahko za klice znotraj Mobitelovega omrežja izkoristili kar 1.000 minut, za klice na stacionarne številke pa 333 oz. 444 minut.

Novih ugodnosti pa bodo še najbolj veseli naročniki paketa Povezani 55, ki bo po novem omogočal neomejene klice na številke Mobitelovega omrežja, 1.000 minut klicev na številke stacionarnih operaterjev ter uporabo priročne storitve mobilne e-pošte BlackBerry brez mesečne naročnine.

Omenjene novosti stopijo v veljavo s 1. aprilom 2009 in veljajo za promet v Sloveniji. Klici na številke v Mobitelovem omrežju poleg številk uporabnikov Mobitela vključujejo tudi številke uporabnikov Debitela in IZI mobila.

Mobitel svojim uporabnikom zagotavlja vse potrebno za uspešno vsakodnevno zasebno in poslovno komunikacijo. Tako lahko uporabljajo govorne in video klice, pošiljajo sporočila SMS in MMS, uporabljajo e-pošto, urejajo različne dokumente, brskajo po svetovnem spletu, sodelujejo v klepetalnicah in forumih, sklepajo prijateljstva prek Facebooka ter uporabljajo še vrsto drugih zabavnih in informativnih vsebin. Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo na spletnem mestu www.mobitel.si, v Mobitelovih centrih in v Centru za pomoč naročnikom na brezplačni številki 041 700 700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki