marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Več kot 100 nagrad za Samsung na CES 2016


22.01.2016
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung Electronics, vodilno svetovno tehnološko podjetje in inovator na področju elektronike, polprevodnikov in telekomunikacij, je v okviru predstavljanja najnovejših izdelkov na sejmu CES 2016 v Las Vegasu prejelo več kot 100 nagrad za inovacije v ključnih kategorijah, kot so Domača zabava, Gospodinjski aparati, Mobilne naprave in IoT.

Sejem CES vsako leto privabi najbolj inovativna podjetja na področju potrošniške tehnologiji in številne organizacije, podjetja in mediji, ki se udeležijo sejma CES, Samsung proslavljajo kot vodilno podjetje v industriji potrošniške tehnologije in vodilnega ponudnika tehnologije za domačo zabavo ter na področju mobilne tehnologije in gospodinjskih naprav.

Na letošnjem sejmu CES je Samsung prejel 38 nagrad za inovativnost, vključno z nagrado za najboljšo inovacijo v TV kategoriji, in še več nagrad in priznanj s strani predstavnikov industrije in vplivnih IT medijev, ki so se udeležili sejma. Tu se je sicer predstavilo več kot 3.600 podjetij iz celega sveta.

“Samsung nenehno stremi k temu, da uporabnikom ponuja inovacije, ki jim pomagajo pri usklajevanju napornega urnika in ohranjanja vezi s prijatelji, družino, sodelavci in celo napravami,” je dejal Gregory Lee, predsednik in izvršni direktor podjetja Samsung Electronics North America. “Počaščeni smo, ker smo prejeli toliko priznanj s strani organizacije CTA in predstavnikov naše industrije in veselimo se dne, ko bodo izdelki, ki smo jih predstavili na sejmu CES 2016, tudi dejansko postali del našega vsakdanjega življenja.”

Nagrade za inovacije CES 2016 so med drugimi prejeli:

• tablični računalnik Samsung Galaxy TabPro S je nanizal več kot 10 zmag, vključno z zmagami v kategoriji Best of CES revije Tech Radar, bil je finalist za priznanje Best of CES na spletni strani Engadget.com, priznanje Best of CES v kategoriji tabličnih računalnikov po mnenju IT revije PC Mag in nagrado Best of CES na portalu TechnoBuffalo

• serija ukrivljenih televizij Samsung KS9500 SUHD TV, prva serija televizij brez okvirja na zaslonu, ki je prejela tudi nagrado Editors’ choice (Izbira urednikov) spletnega portala Reviewed.com, priznanje Best of CES po mnenju HD Guruja in nagrado Best of CES po mnenju spletnega portala TechRadar's

• hladilnik s 4 vrati Samsung Family Hub - prejel je več kot 8 nagrad, med drugim nagrado Editors’ choice (Izbira urednikov) spletnega portala Reviewed.com, priznanje Najboljši izdelek na sejmu CES v reviji Men's health, priznanje Best of CES v kategoriji gospodinjskih naprav za pametni dom revije Tom’s Guide in priznanje Best Tech of CES na portalu Mashable.com

• pralni stroj Samsung z AddWash – prejel je priznanje Editors’ choice (Izbira urednikov) na spletnem portalu Reviewed.com

• Samsung SSD T3 – za manj kot dlan velik zunanji prenosni disk SSD T3 je bil na portalu Techlicious imenovan za najboljši izdelek na CES

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki