marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

Varnostna luknja v nokiinem PC Suitu


08.07.2006
Objavil: Dare Gliha

V nokiinem programu PC Suite so našli varnostno luknjo, ki bi jo lahko napadalci lahko uporabili za škodovanje uporabnikovemu računalniku. Nokia je v izjavi dejala, da je varnostna luknja povezana z okoljem ActiveX.

Varnostna luknja nastane zaradi mejne napake v Gracenote CDDBControl ActiveX kontrolniku. Napaka je bila označena kot zelo nevarna s strani Secunie. Napaka je prisotna v PC Suitu različice 6.7 in 6.8, ne ogroža pa varnosti samih mobilnikov.

Nokia navaja, da uporabniki, ki ActiveX kontrolnika nimajo vklopljenega, niso ogroženi, ravo tako pa navajajo, da do sedaj še noben uporabnik ni poročal o omenjenih težavah. Pri podjetju so že izdelali popravek, za katerega naprošajo, da si ga čimprej namestite na sistem tako, da namestite zadnjo različico programa.

V izjavi so še napisali, da Nokia vse varnostne težave jemlje resno, ter tako vseskozi razvijajo napredne varnostne rešitve v svojih produktih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki