marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

slikaApple iPhone 13 bo ohranil trenutno obliko, a bo debelejši in z manjšo zarezo
11.01.2021

Na spletu se že pojavljajo prve govorice o novi generaciji iPhonov 13. Prve informacije o novi generaciji namigujejo, da bosta dva Pro modela imela 120 Hz OLED zaslon, ki ga bo proizvajal Samsung.

slikaTudi OnePlus s fitnes zapestnico
08.01.2021

OnePlus je potrdil, da bodo v letošnjem letu predstavili lastno pametno uro. Sej pa so se pojavile nove govorice, da bodo pri podjetju poleg ure v prvečm četrtletju predstavili tudi fitnes zapestnico, s kateri želijo konkurirati izredno popularni Xiaomijevi Mi Band.

slikaNova galaksija že 14. januarja
06.01.2021

Samsung bo novo serijo Galaxy S21 predstavil prej, kot ponavadi. Nov video, ki so ga lansirali so poimenovali "A new Galaxy awaits", v pol minute pa prikažejo oblike vseh dosedanjih mobilnikov te serije.

članki

Vodafone UK bo ponudil varne SMS storitve


26.07.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Vodafone UK je najavil, da so pripravljeni poslati na trg nove, varne SMS storitve za svoje poslovne uporabnike. Storitev omogoča Broca preko dogovora z Vodafoneom. SMS tekstovna sporočila bodo kriptirana z uporabo Broca Secure Advanced Message Servicea (SAMS).

Ian Price, manager družbe Broca je pogodbo komentiral: »Počaščeni smo, da smo podpisali pogodbo o sodelovanju z Vodafone UK. To je velik dosežek in odličen prispevek k naši družbi partnerjev.«

SAMS bo na voljo kot del Vodafoneovega sporočilnega portfelja, Z Broco, ki bo prejela plačilo za vsako poslano SMS sporočilo, katero bo kriptirano. SAMS je patentirana tehnologija in Broca trdi, da lahko preko njega varno pošiljate občutljive vsebine, kot so številke bančnih kartic, preko mobilnega omrežja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki