marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Vodafone nasveti za varno in praktično uporabo mobilnikov


15.01.2007
Objavil: Nataša Gliha

Vodafone je za starše izdal brošuro z naslovom Ostani v stiku z otrokom, ki vsebuje informacije o varni in praktični uporabi mobilnih telefonov. Na voljo je v vseh nemških trgovinah Vodafone, dobimo pa jo tudi na internetni strani.

Staršem in otrokom prikazuje vse prednosti mobilnih komunikacij in jih nagovarja k odgovorni uporabi. Brošura vsebuje logično podane razlage mobilnih aplikacij. Starše seznanja z različnimi možnostmi uporabe aplikacij in jim daje nasvete za varno in praktično uporabo funkcij. Poda jim razlago kako omejiti stroške uporabe ter kako uporabljati funkcije, storitve in igre za otroke in mladino. Vključuje tudi nasvete za varno uporabo internetnih strani z razčlenjeno razlago kako otrokom onemogočiti vpogled v vsebine za odrasle.

Nadzorujejo lahko tudi porabo denarja z CallYa Junior kartico. Kartica omogoča staršem, da otroku določijo mesečni znesek porabe, ki se otroku na kartico prenese iz starševega transakcijskega računa. Največja prednost uporabe te kartice je v tem, da otrok starša lahko kliče zastonj. Tako starši niso v skrbeh, da jih otrok ne bi mogel poklicati zaradi izpraznjenega računa na kartici.

Vodafone je v preteklosti že ponudil veliko oblik zaščite za mlade, vendar bo v prihodnosti še naprej ponujal produkte in storitve, ki bodo omogočale varno uporabo mobilnih telefonov otrok in mladine.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki