marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEmbalažo Samsungovih naprav lahko preoblikujete v različne izdelke
23.06.2021

Ste vedeli, da se samo 17 % od letno zavrženih 50 milijonov ton elektronskih naprav reciklira? Preostalih 83 % ostane na odlagališčih ali, še huje, v morjih in oceanih. Napovedi so, da bo letna količina odvrženih elektronskih naprav do leta 2030 dosegla kar 74 milijonov na leto, kar je prisililo svetovne proizvajalce, da spremenijo proizvodne procese in zmanjšajo škodljive odpadke.

slikaHMD Global sodeluje z Nokio in CGI ter krepi zavezanost podjetniškemu trgu IoT
21.06.2021

HMD Global je predstavil dve strateški sodelovanji, ki bosta podkrepili rast in razvoj poslovne ponudbe interneta stvari, ki jo ponujajo podjetjem po vsem svetu. HMD Global bo sodeloval s priznanim finskim telekomunikacijskim infrastrukturnim podjetjem Nokia in globalnim svetovalnim podjetjem za informacijsko tehnologijo CGI.

slikaAndroid 12 beta je največkrat prenesena preizkusna različica v zgodovini
18.06.2021

Android 12 beta je "daleč najbolj prenesena / nameščena preizkusna različica doslej", je povedal Dave Burke, podpredsednik inženiringa za Android. Na žalost pa ob tem ni podal nobenih konkretnih številk, da bi jih lahko primerjali s prejšnjimi preizkusnimi različicami.

slikaNovi iPad mini bo pomanjšana različica iPada Air
16.06.2021

iPad mini je danes videti zastarel v primerjavi z najnovejšimi iPadi Air in iPadi Pro in tega se pri Applu dodobra zavedajo. Že neštetokrat smo slišali, da je na vrsti prenova najmanjšega tabličnega računalnika, sedaj pa novo poročilo poleg govoric pokaže tudi, kako bo izgledal novi iPad Mini.

slikaKitajske trgovine z aplikacijami odstranjujejo aplikacije za navidezne tipkovnice
14.06.2021

Kitajska si prizadeva za uveljavitev omejitve, katere vrste podatkov o uporabnikih lahko zbirajo mobilne aplikacije, posledično pa je to vplivalo že na več aplikacij. Po poročanju Reutersa sta Sogou in Iflytek virtualne tipkovnice že odstranila iz trgovin, kot sta Huawei AppGallery in App Store.

članki

V Telekomu Slovenije začeli s prodajo mobilnika LG G2


10.10.2013
Objavil: Uredništvo

V Telekomu bo od petka 11. oktobra v ponudbi vrhunska novost z Daljnega vzhoda, doslej najboljši in najpopolnejši androidni mobilnik južnokorejske znamke LG z oznako G2. Svetovna premiera mobilnega aparata, ki deluje v omrežjih druge, tretje in četrte generacije, je bila avgusta, v septembru pa se je pričela prodaja v nekaterih večjih državah sveta.

Da gre za vrhunski izdelek, kažejo že osnovne značilnosti aparata:
• čas pogovora do 2058 minut,
• čas pripravljenosti do 800ur,
• do 32 GB spomina (do 24,80 GB za uporabnika),
• štirijedrni 2,26 GHz procesor,
• operacijski sistem Android 4.2 v slovenščini,
• 13,21 cm (5,2") HD-zaslon (1920 x 1080 točk),
• True HD-IPS + LCD-zaslon
• dvojno snemanje fotografij in videoposnetkov,
• AUDIO ZOOM, sledenje izbranemu zvoku pri snemanju videoposnetka,
• TRACKING ZOOM, sledenje in povečanje izbranega objekta pri snemanju videoposnetka,
• snemanje videa v Full HD-ločljivosti,
• funkcija KNOCKON (za odklepanje in zaklepanje dvakrat potrkajte po zaslonu),
• upravljanje telefona s tipko na hrbtni strani mobitela (vklop/izklop, povečanje/zmanjšanje glasnosti, bližnjice).

Kljub sorazmerno velikemu, 5,2 palčnemu zaslonu na dotik, mobilnik na pogled ni ne velik ne okoren. Pri LG-ju so namreč vse tri fizične gumbe za upravljanje prestavili na zadnjo stran aparata pod objektiv kamere, zaradi česar so na sprednji strani dobili nekaj dodatnega prostora. Veliki zaslon ponuja izjemno ostro sliko visoke ločljivosti, aparat pa ima tudi dovolj zmogljivo kamero s 13 milijoni pik z veliko možnostmi snemanja – tudi v HD tehniki. Poleg tega ima LG G2 zelo dobro baterijo.

Pri programski opremi in dodatnih aplikacijah je mobilnik res vrhunski in povsem primerljiv z najboljšimi izdelki te vrste. Namenjen je zahtevnejšim uporabnikom, ki hočejo vrhunskost tako pri zmogljivostih in aplikacijah kot pri multimedijskih storitvah.

Pri Telekomu Slovenije bo mobilnik LG G2 na voljo od petka, 11. oktobra, po redni ceni (brez vezave) 669 evrov oziroma po splošni akcijski ceni 504 evre oziroma 540 evrov ob vezavi na 24 oziroma 12 mesecev z možnostjo obročnega odplačevanja (21 € x 24; 45 € x 12).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki