marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

V novo leto z najcenejšim paketom na trgu


19.11.2012
Objavil: Dare Gliha

Nizkocenovni ponudnik mobilne telefonije bob, ki je 7. novembra obeležil svoj prvi rojstni dan, vnovič predstavlja »najtežji« paket bigbob, ki bo za le 9,90 evra na mesec na voljo od 19. novembra do 31. decembra 2012. bob je in ostaja najhitreje rastoča mobilna skupnost v Sloveniji.

Ponovno je tu težko pričakovan paket bigbob, na voljo pa bo vse do 31. decembra 2012. Naročniški paket za le 9,90 evra mesečno vključuje 1000 minut pogovorov in 1000 sporočil SMS v vsa slovenska omrežja, brez vezave ter brez skritih pasti, uporabnik pa lahko enostavno obdrži tudi obstoječo mobilno številko. Po porabi te količine se minute in SMS-i obračunajo po enotni ceni le 4 cente.

bigbob je na voljo tudi v paketu z ugodnimi telefoni, ki bodo zadostili potrebam različnih uporabnikov – tistih, ki želijo le osnovne funkcionalnosti, kot tudi tistih zahtevnejših. Uporabnikom, ki želijo brezskrbno brskati po spletu, je na voljo tudi podatkovna opcija 1 GB, s katero lahko za le 5 evrov na mesec prenašajo kar 1 GB podatkov.

Tudi obstoječi bob naročniki lahko brez stroškov migracije zamenjajo svoj obstoječi paket v paket bigbob. Zamenjavo uredijo povsem preprosto s klicem na številko 090 068 068.

»Izhodišče za zasnovo paketa bigbob je bilo dejstvo, da so dandanes mobilne storitve za večino nepogrešljive, ob tem pa veliko uporabnikov vse bolj pazi na stroške. Prednost boba je prav najcenejša, preprosta in transparentna ponudba. Zaradi izrednega zanimanja na trgu smo se odločili še tretjič letos ponoviti akcijo bigbob in tako tudi v božično-novoletnem času uporabnikom omogočiti izbiro najcenejšega paketa na trgu. Vesel sem, da je slovenski trg bob sprejel z odprtimi rokami. Prepričan sem, da bo bob tudi v prihodnje ostal najhitreje rastoča mobilna skupnost v Sloveniji.«, je ob vnovični predstavitvi paketa bigbob povedal vodja blagovne znamke bob v Sloveniji Žiga Doberlet.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki