marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaRuben Lehmann prevzema mesto direktorja za Evropo v podjetju HMD Global
26.02.2020

Podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, je naznanilo, da je Ruben Lehmann prevzel mesto direktorja za evropski trg. Njegove ključne naloge, ki jih bo pod vodstvom generalnega direktorja Floriana Seiche opravljal v pisarni v Švici, bodo osredotočene na razvoj, prodajo in poslovanje znamke Nokia na evropskem trgu.

slikaHuawei z napravami naslednje generacije vstopa v obdobje omrežja 5G
24.02.2020

Podjetje Huawei Consumer BG je v Barceloni predstavilo vrsto novih izdelkov in strategij za omrežja 5G, ki prikazujejo vse zmogljivosti in celovitost Huaweievega ekosistema za vse primere rabe naprav in storitev.

slikaDanes bi se moral pričeti mobilni kongres MWC 2020
24.02.2020

Danes bi se v Barceloni moral pričeti mobilni kongres, ki pa je bil pred dobrimi štirinajstimi dnevi s strani organizatorja odpovedan. Popolna odpoved je bila pravzaprav logična poteza, saj so vsi večji proizvajalci kot za stavo odpovedovali sodelovanje. Razlog? Strah pred korona virusom, ki razsaja na Kitajskem.

slikaApple naj bi iPhone SE 2 predstavil 31. marca
21.02.2020

Zadnje čase se je pojavljalo vse več novic o novem najugodnejšem iPhonu SE2 oz. iPhonu 9. Predvidevalo se je, da ga bo Apple predstavil sredi marca, sedaj pa je prišla novica, da je dogodek prestavljen na zadnji dan marca.

slikaTelefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020
19.02.2020

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

članki

V novo leto z najcenejšim paketom na trgu

Deli z ostalimi

19.11.2012
Objavil: Dare Gliha

Nizkocenovni ponudnik mobilne telefonije bob, ki je 7. novembra obeležil svoj prvi rojstni dan, vnovič predstavlja »najtežji« paket bigbob, ki bo za le 9,90 evra na mesec na voljo od 19. novembra do 31. decembra 2012. bob je in ostaja najhitreje rastoča mobilna skupnost v Sloveniji.

Ponovno je tu težko pričakovan paket bigbob, na voljo pa bo vse do 31. decembra 2012. Naročniški paket za le 9,90 evra mesečno vključuje 1000 minut pogovorov in 1000 sporočil SMS v vsa slovenska omrežja, brez vezave ter brez skritih pasti, uporabnik pa lahko enostavno obdrži tudi obstoječo mobilno številko. Po porabi te količine se minute in SMS-i obračunajo po enotni ceni le 4 cente.

bigbob je na voljo tudi v paketu z ugodnimi telefoni, ki bodo zadostili potrebam različnih uporabnikov – tistih, ki želijo le osnovne funkcionalnosti, kot tudi tistih zahtevnejših. Uporabnikom, ki želijo brezskrbno brskati po spletu, je na voljo tudi podatkovna opcija 1 GB, s katero lahko za le 5 evrov na mesec prenašajo kar 1 GB podatkov.

Tudi obstoječi bob naročniki lahko brez stroškov migracije zamenjajo svoj obstoječi paket v paket bigbob. Zamenjavo uredijo povsem preprosto s klicem na številko 090 068 068.

»Izhodišče za zasnovo paketa bigbob je bilo dejstvo, da so dandanes mobilne storitve za večino nepogrešljive, ob tem pa veliko uporabnikov vse bolj pazi na stroške. Prednost boba je prav najcenejša, preprosta in transparentna ponudba. Zaradi izrednega zanimanja na trgu smo se odločili še tretjič letos ponoviti akcijo bigbob in tako tudi v božično-novoletnem času uporabnikom omogočiti izbiro najcenejšega paketa na trgu. Vesel sem, da je slovenski trg bob sprejel z odprtimi rokami. Prepričan sem, da bo bob tudi v prihodnje ostal najhitreje rastoča mobilna skupnost v Sloveniji.«, je ob vnovični predstavitvi paketa bigbob povedal vodja blagovne znamke bob v Sloveniji Žiga Doberlet.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki