marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

V Novem mestu odprt sodoben, okolju prijazen Si.mobilov center


21.09.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je v soboto, 19. septembra 2009, v Novem mestu odprl vrata novega prodajnega centra. Pri opremljanju centra so sledili zavezi, da kar najbolj zmanjšajo vplive na okolje in obiskovalcem poslovalnice ponudijo čim bolj prijetno izkušnjo.

Novi prodajni center na Rozmanovi ulici 14 v Novem mestu združuje vse prednosti, ki jih Si.mobil prinaša slovenskemu trgu. Poslovalnica odraža Si.mobilovo filozofijo Re.misli in usmerjenost k uporabnikom. V prijetnem poslovnem ambientu iz pretežno okolju prijaznih materialov lahko uporabniki interaktivno preizkušajo najnovejše mobilne telefone. Si.mobil kot poodblaščeni Applov prodajalec v prenovljenem centru v posebnem kotičku ponuja tudi najnovejše Applove izdelke, kot so iPod, MacBook in iMac.

Si.mobil je z novim prodajnim centrom vidno izpostavil svojo ponudbo Re.misli. Si.mobil z eko šik darilom nagrajuje vse uporabnike, ki v prodajni center v reciklažo prinesejo odslužene mobilnike, baterije in polnilnike.

Prodajni center je tudi energijsko varčen, saj osvetlitev temelji na varčnih žarnicah in LED diodah. S tem bo Si.mobil v enem letu v zmanjšal izpust CO2 za približno 1 tono glede na porabo v nekdanjem prodajnem centru.

Novi prodajni center temelji na brezpapirnem poslovanju. Tiskane plakate so nadomestili LCD zasloni, na katerih se predstavlja aktualna ponudba. Tako kot v ostalih Si.mobilovih prodajnih centrih tudi v Novem mestu sklepanje pogodb poteka preko elektronskega podpisa, s čimer se zmanjšuje obseg porabe tiskanih materialov. Uporabnikom se sedaj ni treba več podpisovati na vsak izvod dokumenta, ampak podpišejo samo enkrat, podpisan dokument pa uporabniki prejmejo v e-obliki na svoj elektronski naslov. Elektronsko podpisovanje je varna, okolju prijazna in učinkovita rešitev. Če bi vsi uporabniki na prodajnem mestu izbrali elektronsko različico naročniških dokumentov namesto tiskanih, bi letno ohranili približno 135 dreves.

Novi prodajni center na Rozmanovi ulici 14 v Novem Mestu je v celoti nadomestil starega, ki se je nahajal na Ljubljanski cesti 22 in je z današnjim dnem zaprl svoja vrata. Novi prodajni center je odprt od ponedeljka do petka od 9. do 19. ure, ob sobotah od 9. do 13. ure.

Prodajna mreža
Si.mobil ima devet prodajnih centrov v večjih mestih v Sloveniji. Trije centri se nahajajo v Ljubljani, dva v Mariboru in po eden v Kopru, Celju, Kranju in Novem mestu.
Svoje storitve in izdelke Si.mobil nudi tudi na 5-ih prodajnih točkah v Mercator centrih, ter v okviru razvejane prodajne mreže pooblaščenih prodajalcev, in sicer celotno ponudbo na 110 prodajnih mestih in predplačniško ponudbo na več kot 1500 prodajnih mestih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki