marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

V Novem mestu odprt sodoben, okolju prijazen Si.mobilov center


21.09.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je v soboto, 19. septembra 2009, v Novem mestu odprl vrata novega prodajnega centra. Pri opremljanju centra so sledili zavezi, da kar najbolj zmanjšajo vplive na okolje in obiskovalcem poslovalnice ponudijo čim bolj prijetno izkušnjo.

Novi prodajni center na Rozmanovi ulici 14 v Novem mestu združuje vse prednosti, ki jih Si.mobil prinaša slovenskemu trgu. Poslovalnica odraža Si.mobilovo filozofijo Re.misli in usmerjenost k uporabnikom. V prijetnem poslovnem ambientu iz pretežno okolju prijaznih materialov lahko uporabniki interaktivno preizkušajo najnovejše mobilne telefone. Si.mobil kot poodblaščeni Applov prodajalec v prenovljenem centru v posebnem kotičku ponuja tudi najnovejše Applove izdelke, kot so iPod, MacBook in iMac.

Si.mobil je z novim prodajnim centrom vidno izpostavil svojo ponudbo Re.misli. Si.mobil z eko šik darilom nagrajuje vse uporabnike, ki v prodajni center v reciklažo prinesejo odslužene mobilnike, baterije in polnilnike.

Prodajni center je tudi energijsko varčen, saj osvetlitev temelji na varčnih žarnicah in LED diodah. S tem bo Si.mobil v enem letu v zmanjšal izpust CO2 za približno 1 tono glede na porabo v nekdanjem prodajnem centru.

Novi prodajni center temelji na brezpapirnem poslovanju. Tiskane plakate so nadomestili LCD zasloni, na katerih se predstavlja aktualna ponudba. Tako kot v ostalih Si.mobilovih prodajnih centrih tudi v Novem mestu sklepanje pogodb poteka preko elektronskega podpisa, s čimer se zmanjšuje obseg porabe tiskanih materialov. Uporabnikom se sedaj ni treba več podpisovati na vsak izvod dokumenta, ampak podpišejo samo enkrat, podpisan dokument pa uporabniki prejmejo v e-obliki na svoj elektronski naslov. Elektronsko podpisovanje je varna, okolju prijazna in učinkovita rešitev. Če bi vsi uporabniki na prodajnem mestu izbrali elektronsko različico naročniških dokumentov namesto tiskanih, bi letno ohranili približno 135 dreves.

Novi prodajni center na Rozmanovi ulici 14 v Novem Mestu je v celoti nadomestil starega, ki se je nahajal na Ljubljanski cesti 22 in je z današnjim dnem zaprl svoja vrata. Novi prodajni center je odprt od ponedeljka do petka od 9. do 19. ure, ob sobotah od 9. do 13. ure.

Prodajna mreža
Si.mobil ima devet prodajnih centrov v večjih mestih v Sloveniji. Trije centri se nahajajo v Ljubljani, dva v Mariboru in po eden v Kopru, Celju, Kranju in Novem mestu.
Svoje storitve in izdelke Si.mobil nudi tudi na 5-ih prodajnih točkah v Mercator centrih, ter v okviru razvejane prodajne mreže pooblaščenih prodajalcev, in sicer celotno ponudbo na 110 prodajnih mestih in predplačniško ponudbo na več kot 1500 prodajnih mestih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki