marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Uporabnikom storitev Mobitel odslej na voljo prvi resnično neomejen paket na trgu in številne ostale novosti


31.01.2014
Objavil: Thomas Bergant

Novi naročniški paketi storitev Mobitel prinašajo prenovljen in posodobljen koncept ponudbe, ki sledi spremenjenim navadam uporabnikov mobilnih storitev. Telekom Slovenije bo tako s 1. februarjem 2014 zasebnim uporabnikom ponudil tri sklope cenovno dostopnih in prilagodljivih paketov z vključenimi količinami storitev.

Telekom Slovenije odslej uporabnikom ponuja štiri nove pakete Mobitel Neomejeni, ki so jih poimenovali A, B, C in D. Paket Mobitel Neomejeni D je prvi resnično neomejeni paket, ki je na voljo slovenskim uporabnikom mobilnih storitev, saj za 39 evrov na mesec vključuje tako neomejen prenos podatkov kot neomejene klice in pošiljanje sporočil SMS in MMS v vsa slovenska omrežja.

Paket Mobitel Neomejeni A za 19 evrov na mesec nudi neomejene klice in pošiljanje sporočil SMS/MMS v vsa slovenska omrežja, paket Mobitel Neomejeni B za 23 evrov mesečno uporabnikom omogoča neomejene klice in pošiljanje sporočil SMS/MMS ter 512 MB prenosa podatkov, paket Mobitel Neomejeni C pa za 29 evrov na mesec poleg neomejenih klicev in pošiljanja sporočil SMS/MMS še 3 GB prenosa podatkov.

Uporabnikom, ki kličejo manj, več pa uporabljajo podatkovni prenos in komunicirajo prek sporočil SMS/MMS, sta namenjena paketa Mobitel Net z neomejeno količino sporočil ter večjimi količinami za prenos podatkov. Paket Net 2GB vključuje 100 minut klicev v vsa slovenska omrežja, neomejeno pošiljanje sporočil ter 2 GB prenosa podatkov za 17 evrov na mesec. Paket Net neomejeno pa omogoča neomejeno pošiljanje sporočil in prenos podatkov, hkrati pa vključuje še 100 minut pogovorov v vsa slovenska omrežja za 29 evrov mesečno.

Cenovno najugodnejši novi paket Mobitel Enostavni 100 za samo 9,90 evra mesečno ponuja 100 enot mobilnih storitev in je odlična rešitev za manj zahtevne uporabnike. Novost je tudi paket Mobitel Enostavni 300 s 300 enotami storitev za 13,90 evra mesečno.

Za brezskrbno uporabo mobilnih storitev imajo vsi novi paketi vključeno prenovljeno storitev Monitor alarm zakupljenih količin, ki uporabnike prek SMS-sporočila opozori, ko dosežejo 80 % zakupljenih količin. Po želji lahko obvestila Monitor alarma prejemajo tudi na dodatno mobilno številko ali elektronski naslov.

Ob tem so v Telekomu Slovenije pripravili tudi posebno olimpijsko ponudbo Kupon ugodnosti, ki bo veljala v promocijskem obdobju od 6. 2. do 31. 3. 2014. V tem obdobju bodo obstoječi in novi naročniki storitev SiOL lahko ob vezavi pridobili Kupon ugodnosti za nižjo mesečno naročnino dveh novih paketov (Enostavni 300 za 9,90 evra in Neomejeni C za 23 evrov). S kuponom ugodnosti si lahko zagotovijo trajno nižjo mesečno naročnino ali pa ga podarijo.

Skupaj z novimi naročniškimi paketi Enostavni je na voljo tudi nova storitev Opcija 100, ki za samo 4 evre mesečno prinaša dodatnih 100 enot, ki jih uporabnik porabi po svoje. Uporabnik si jo vključi z obrazcem ali sporočilom SMS (ključno besedo OPCIJA 100 pošlje na številko 1918). Seveda se lahko odločijo tudi za dodatni zakup prenosa podatkov, kjer 1 GB dodatnega prenosa podatkov dobijo v okviru novih naročniških paketov za 6 evrov.

Več o ponudbi novih naročniških paketov Mobitel bo 1. 2. na voljo na www.telekom.si.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki