marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Uporabniki A1 bodo v EU gostovali brez dodatnih stroškov


16.05.2017
Objavil: Thomas Bergant

A1 bo kot edini v Sloveniji vsem naročnikom govornih paketov s 15. junijem ukinil zaračunavanje vseh dodatnih stroškov za gostovanje v državah EU/EEA. Poleg tega je A1 predstavil pakete A1 SVOBODNI EU, A1 SVOBODNI EU+ in A1 ORTO EU, ki bodo poleg klicev in sporočil vključevali največ prenosa podatkov doma in v EU/EEA.

»Edini v Sloveniji bomo naročnikom vseh govornih paketov omogočili povsem brezskrbno uporabo mobilnih storitev tako doma kot v državah EU in EEA. Poleg klicanja in pošiljanja sporočil po enakih pogojih kot doma jim bomo kot edini v Sloveniji omogočili, da v tujini porabijo tudi vse zakupljene količine prenosa podatkov in ne le njihov del, kot to določa uredba,« je pojasnil Jure Bohinc, vodja za upravljanje ponudbe in vrednosti v A1 Slovenija.

A1 uporabnikom govornih paketov po preseženi količini prenosa podatkov v državah EU in EEA, določeni z uredbo, ne bo zaračunavali pribitka v višini 9,4 EUR za GB, ki ga sicer omogoča uredba EU. In to ne glede na to, katerega operaterja bo v tujini uporabnik izbral. »Uporabnikom med gostovanjem v državah EU in EEA ne bo več treba iskati povezav Wi-Fi ali izklapljati internetne povezave zaradi strahu pred morebitnim visokim računom. Vse pakete bodo lahko preprosto uporabljali tako kot doma, brez preračunavanj in dodatnih stroškov,« je razložil Bohinc.

A1 predstavlja tudi nove pakete – A1 SVOBODNI EU, A1 SVOBODNI EU+ in A1 ORTO EU. S paketi, ki jih bodo uporabniki lahko naročali od 23. maja dalje, bo A1 uporabnikom brezskrbno komunikacijo doma ter v državah EU in EEA omogočal še pred začetkom veljave nove uredbe. Zasebnim uporabnikom bo paket A1 SVOBODNI EU že za 19,99 EUR mesečno prinašal neomejene klice, neomejena sporočila SMS in MMS ter 15 GB prenosa podatkov, ki jih lahko uporabniki vsak mesec porabijo doma in v državah EU. Za samo 2 EUR mesečno več bodo lahko tako zasebni kot tudi poslovni uporabniki v paketu A1 SVOBODNI EU+ poleg količin iz paketa A1 SVOBODNI EU prejeli tudi 200 minut brezplačnih klicev iz Slovenije v tujino. Za vse zasebne uporabnike, mlajše od 31 let, pa je A1 pripravil paket A1 ORTO EU, ki bo za 17,99 EUR mesečno prinašal neomejene klice, neomejena sporočila SMS in MMS ter 15 GB prenosa podatkov, ki jih lahko uporabniki porabijo doma in v državah EU.

Vsi trije novi paketi so združljivi tudi z aktualnimi paketi A1 Kombo. Naročniki paketov A1 SVOBODNI EU, ki se bodo odločili tudi za katerega izmed paketov A1 Kombo, bodo lahko v storitvah televizije, interneta, fiksne telefonije in dveh mobilnih številk z neomejenim internetom doma uživali že od 49,98 EUR na mesec. Paketa A1 Svobodni EU in A1 Svobodni EU+ omogočata še uporabo druge kartice SIM, zato bodo lahko uporabniki svoje pakete delili s svojimi družinskimi člani za le 10 EUR mesečno.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki