marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

UPC Telemach uvaja digitalno telefonijo


22.02.2007
Objavil: Thomas Bergant

UPC Telemach je pred nekaj dnevi najavil uvedbo digitalne telefonije s 1. marcem 2007. Storitev bo na voljo v vseh večjih slovenskih mestih, kjer UPC Telemach posluje ter v vseh njegovih odvisnih družbah: KRS Velenje, KRS Rotovž in CATV Murska Sobota.

UPC Telemach bo uvedel storitve v polnem obsegu po vsej državi. UPC Broadband, ki je matično podjetje UPC Telemacha, je storitev digitalne telefonije že uspešno uvedlo na Nizozemskem, Madžarskem, Poljskem, Češkem, v Švici, Avstriji, Romuniji ter na Irskem in ima trenutno preko milijon naročnikov na digitalno telefonijo.

Storitev digitalne telefonije strankam ponuja resnično alternativo obstoječim telefonskim storitvam, ki jih ponujajo bivša državna podjetja, kot je Telekom Slovenije. Gre za storitev, ki ponuja vrhunsko kvaliteto glasu za mnogo nižje cene. Osnovna naročnina bo okrog 60% cenejša od Telekoma Slovenije, medtem ko so tarife za minuto pogovora v povprečju tudi precej nižje.

Cena OSNOVNEGA naročniškega paketa bo 3,95 € na mesec, in bo na voljo v privlačnem paketu z UPC Telemachovimi storitvami televizije in širokopasovnega interneta. Naročniški paket PROSTI ČAS, ki je ravno tako na voljo v takem paketu, stane 7,70 € na mesec in ponuja neomejene brezplačne klice v stacionarna omrežja v Sloveniji med 20. uro zvečer in 8. uro zjutraj. Poleg tega so klici znotraj omrežij UPC Telemach, Ljubljanski kabel, skupine Triera in De.tel, brezplačni za vse uporabnike digitane telefonije prej omenjenih podjetij..

VOIP tehnologija ter nove možnosti

Vrhunska kvaliteta storitve digitalne telefonije je osnovana na napredni VOIP (govor preko IP protokola) tehnologiji.

Stranki, v primerjavi s tradicionalno telefonijo, ponuja dodatne možnosti, kot so Ne moti, Beležka klicev in Sočasno zvonenje (Do Not Disturb, Call Log and Simultaneous Ring,…), ki jih stranka lahko ureja neposredno na spletu ali direktno preko telefonskega aparata .

S pomočjo napredne IP tehnologije lahko UPC Telemach preko UPC Telemachovega IP omrežja, s katerim upravlja, glasovnim klicem določi prednost z vidika širokopasovnosti. To zagotavlja povezljivost in visoko kvaliteto zvoka. Ko pa glasovni klic enkrat zapusti UPC-jevo omrežje, je usmerjan kot klasičen glasovni klic. To pa se močno razlikuje od storitev govora preko interneta, kot na primer Skype, ki glasovne klice posreduje preko javnega interneta in lahko zagotovi zgolj kvaliteto »po najboljših močeh«.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki