marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Ugrabljena uporabnica Tinderja


20.05.2016
Objavil: Mitja Zupančič

V Kanzasu je bila pred kratkim ugrabljena, pretepena in šest dni proti svoji volji zdržana uporabnica Tinderja.

Preko aplikacije se je spoznala s fantom po imenu Shane Steven Allen. Obtožen je petkrat. Enkrat za ugrabitev in štirikrat za fizični napad na dekle. Trenutno je v policijskem varstvu in ima 100.000 dolarsko kavcijo. Po besedah hiše NBC News, mu v primeru obsodbe grozi 32 let zapora.

20 letno študentsko dekle je bilo 12. aprila ugrabljeno in 18. aprila s številnimi poškodbami vrnjeno v študenski dom. Utrpela je črni očesi, poškodovane krvne žile v očeh in številne praske in modrice.

Par se je enkrat že mirno srečal. V naslednjem srečanjem naj bi Allen obtožil dekle "flirtanja" z njegovim prijateljem. Sledilo je fizično nasilje. Allen jo je bojda imel v priporu toliko časa, dokler se niso najhujše rane zacelile. Nato jo je pod pogojem, da ne bo klicala policije, le vrnil v študentski dom.

Žal je to še eno v vrsti grozljivih kriminalnih dejanj, ki so se začela preko družabnih omrežij. Spomnimo se samo na pretekle dogodke predvajane v živo preko Periscopa (posilstvo in samomor).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki