marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaKuo: iPhone 15 Pro Max bo postal Ultra
23.09.2022

Čeprav je bila serija iPhone 14 šele predstavljena, pa se že pojavljajo govorice o naslednikih. In nekaj zanimivih govoric z nami že delita priljubljena analitika za jabolčne izdelke, Ming Chi Kuo in Mark Gurman.

slikaNapovedana različica USB4 2.0, ki omogoča pasovno širino 80 Gb/s
21.09.2022

Skupina USB Promoter Group je objavila nov standard USB4 različice 2.0, ki omogoča hitrosti prenosa do 80 Gb/s, kar je dvakrat več kot prejšnja različica istega protokola.

slikaRazvijalci za Android se lahko prijavijo na pilotni projekt zaračunavanja v Google Play
19.09.2022

Google je začel nov pilotni projekt, ki razvijalcem aplikacij za Android omogoča sprejemanje plačil z lastnimi sistemi zaračunavanja. Razvijalci po vsem svetu se lahko sedaj prijavijo na program, imenovan "User Choice Billing", ki bi strankam omogočil izbiro med zaračunavanjem prek storitve Google Play ali prek sistema, ki ga izberejo uporabniki aplikacije.

slikaTrgovina mobilnih aplikacij AppGallery dobitnica prestižne nagrade
16.09.2022

Priznana medijska hiša Newsweek je na berlinskem sejmu zabavne elektronike IFA 2022 Huaweievo trgovino za mobilne aplikacije AppGallery imenovala za »vzhajajočo zvezdo«.

slikaEU želi, da bi bile mobilne naprave trajnejše in lažje popravljive
14.09.2022

Evropska komisija bo v novem osnutku predloga preučila možnost, da bi proizvajalce pametnih telefonov in tabličnih računalnikov prisilila, da svoje naprave naredijo vzdržljivejše in lažje zamenljive. Cilj tega predloga je omejiti e-odpadke, in če bo sprejet, bo po besedah komisije zmanjšal količino odpadnega ogljika, ki je enakovredna 5 milijonom avtomobilov na cestah.

članki

Twitter preizkuša gumb za urejanje, ki bo kmalu na voljo plačljivim naročnikom


09.09.2022
Objavil: Dare Gliha

Ljudje že več let, pravzaprav že vse od ustanovitve Twitterja, zahtevajo možnost urejanja objavljenih tvitov. Sedaj so iz Twitterja končno sporočili, da je urejanje v testiranju in da bo kmalu na voljo.

To je velik korak za Twitter, gumb za urejanje pa naj bi bil na voljo še pred koncem tega meseca. Žal pa bo sprva to na voljo samo za tiste uporabnike, ki se naročijo na storitev Twitter Blue, ki stane 4,99 dolarja na mesec in omogoča dostop do premijskih funkcij.

Testiranje bo "sprva lokalizirano v eni sami državi", pozneje pa se bo razširil, ko bo Twitter ugotovil, kako ga ljudje uporabljajo. Podjetje obljublja, da bo "pozorno spremljalo, kako funkcija vpliva na način, kako ljudje berejo, pišejo in uporabljajo" tvite. V kateri državi bodo funkcijo testirali trenutno niso objavili.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki