marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR napoveduje posodobitev operacijskega sistema
29.05.2023

HONOR je objavil razpored lansiranja operacijskega sistema MagicOS 7.1 za svoje naprave, s čimer še dodatno krepi svojo zavezanost zagotavljanju brezhibnih in inteligentnih izkušenj uporabnikom po vsem svetu. Najnovejši HONOR MagicOS 7.1 izboljšuje sodelovanje med sistemi, napravami in ekosistemi, uvaja nove funkcije in izboljšave, ki so osredotočene na uporabnika.

slikaKnox Matrix: 10 let varnosti Samsung Knox
27.05.2023

Varnostna platforma Samsung Knox podjetja Samsung je stara 10 let. Ime je dobila po enem od najbolj varovanih krajev na svetu in je bila prvič predstavljena na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC leta 2013.

slikaHuawei P60 Pro z najvišjo oceno v zgodovini lestvice DXOMARK
26.05.2023

Telefon Huawei P60 Pro je prejel najvišjo oceno v zgodovini lestvice DXOMARK, ki velja za avtoriteto na področju testiranja fotografske opreme. Ker so njihovi testi podprti z neštetimi meritvami in profesionalnimi metodami merjenja, jim zaupajo tako običajni uporabniki fotografske tehnike kot strokovnjaki.

slikaApple Watch Series 9 naj bi poganjal nov čip na osnovi A15
24.05.2023

Lani predstavljeno uro Apple Watch Series 8 je poganjal čip S8, ki je bil tako kot čip S7, ki je poganjal uro Watch Series 7, podoben čipu S6, ki je poganjal uro Series 6. Vendar bo po navedbah Marka Gurmana iz Bloomberga ura Watch Series 9, ki naj bi prišla čez nekaj mesecev, imela nov procesor in ne nekaj, kar bi bila predelana različica prejšnjega čipa.

članki

Twitter preizkuša gumb za urejanje, ki bo kmalu na voljo plačljivim naročnikom


09.09.2022
Objavil: Dare Gliha

Ljudje že več let, pravzaprav že vse od ustanovitve Twitterja, zahtevajo možnost urejanja objavljenih tvitov. Sedaj so iz Twitterja končno sporočili, da je urejanje v testiranju in da bo kmalu na voljo.

To je velik korak za Twitter, gumb za urejanje pa naj bi bil na voljo še pred koncem tega meseca. Žal pa bo sprva to na voljo samo za tiste uporabnike, ki se naročijo na storitev Twitter Blue, ki stane 4,99 dolarja na mesec in omogoča dostop do premijskih funkcij.

Testiranje bo "sprva lokalizirano v eni sami državi", pozneje pa se bo razširil, ko bo Twitter ugotovil, kako ga ljudje uporabljajo. Podjetje obljublja, da bo "pozorno spremljalo, kako funkcija vpliva na način, kako ljudje berejo, pišejo in uporabljajo" tvite. V kateri državi bodo funkcijo testirali trenutno niso objavili.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki