marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

TV, DVD posnetki na pomnilniških karticah


25.09.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Sedaj lahko gledate katerikoli TV program kar na vašem mobilniku - s tem, da posnamete vsebino kar neposredno na pomnilniško kartico Sandisk "V-Mate video recorder-style".

Čitalnik malih kartic se priklopi na analogni AV izhod vašega TV-sprejemnika. Zadeva se začne obnašati kot klasičen videorekorder. Preko menija, ki se vklopi na TV-zaslonu, lahko nastavljate čase snemanja. Potem izberete, za kateri tip naprave bi radi posneli želeno oddajo (mobilnik, PSP ...) in potem se oddaja zapiše na izbrano pomnilniško kartico. Kartica deluje avtomatsko na medijskem predvajalniku vaše naprave.

Na predstavitvi je pričakovano, da bo naprava združljiva z vsemi multimedijskimi mobilniki, ki so trenutno na voljo. Ima tudi USB 1.1 povezavo za nadgradnjo programske opreme preko osebnega računalnika. S tem bodo v prihodnosti podprti tudi novejši modeli mobilnikov. Pričakovana prodajna cena pa se bo gibala med 80 in 100 angleškimi funti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki