marketing
več | arhivpoudarjeno.
slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

članki

Sodeluj in postani vesoljski popotnik


12.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

V Sloveniji se je začela najbolj pričakovana nagradna igra zadnjega časa. Tušmobil bo srečnega izžrebanca leta 2010 popeljal na suborbitalni polet v vesolje, kjer bo naš planet lahko občudoval kot eden izmed redkih privilegiranih Zemljanov, ki so se mu izpolnile sanje.

Polet v vesolje si lahko priigrate z obiskom spletne strani www.tusmobil.si in poslanim sms ali dopisnico s pravilnimi odgovori.

Napoved nagradne igre tušmobilvesolje je bila konec lanskega leta zagotovo eden izmed najodmevnejših dogodkov. Ne samo da je Tušmobil prvi v Sloveniji ponudil več kot ugodne pakete mobilnih storitev in vrhunske mobilne aparate po simbolični ceni 1 evro, zdaj prebija meje mogočega še z najizvirnejšo nagradno igro vseh časov v Sloveniji. Suborbitalni polet v vesolje, ki ga srečnemu izžrebancu podaril Tušmobil, predstavlja izpolnitev sanj skoraj vsakega Zemljana. Tušmobil, kot del mednarodno uspešnega Tuš Holdinga, vedno presega postavljene standarde v mobilnih komunikacijah.

Tokrat so se odločili, da bo najatraktivnejša nagradna igra v zgodovini Slovenije povezovala vse, poleta v vesolje željne Zemljane. V Tušmobilu obljubljajo, da bo tušmobilvesolje nagradna igra presenečenj, ki bo odpirala različne poti do nagrade. Za začetek so izbrali spletno igrico. Polet v vesolje si lahko že zdaj z obiskom spletne strani www.tusmobil.si in poslanimi pravilnimi odgovori na številko 6070 ali po pošti na naslov Tušmobil, Brnčičeva cesta 49, 1231 Ljubljana – Črnuče priigra vsakdo, ne glede na to, katerega mobilnega operaterja uporablja. Na Tušmobilu bodo vsak mesec izžrebali 10 srečnih nagrajencev, zadnji mesec nagradne igre pa 20. Vsi se bodo srečali na velikem zaključnem žrebanju 20. 10. 2010, ko se bodo nekomu odprla vrata v vesolje.

Velikopotezno zastavljena uresničitev sanj samo še utrjuje položaj Tušmobila kot operaterja, ki se z vsako svojo odločitvijo loči od konkurence. Svojo ponudbo mobilnih storitev bodo letos še nadgrajevali z novimi inovativnimi rešitvami. Tušmobil je mobilni operater, ki je lani pridobil največ novih uporabnikov.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki