marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Tušmobil z novima paketoma za mlade


17.05.2014
Objavil: Dare Gliha

V Tušmobilu že pred vstopom v poletje navdušujejo z novima, še bolj drznima in odbitima, predvsem pa zelo drugačnima paketoma za mlade. Paket Mingl DRZEN in Mingl ODBIT razveseljujeta mlade med 12. in vključno 30. letom, ki si pri sodobni komunikaciji ne postavljajo omejitev.

Da sta paketa res drzna in odbita, so v Tušmobilu dokazali tudi z njuno drzno predstavitvijo - z zgodovinskim koncertom v zraku na višini več kot 4.500 m. S svojo energijo in igrivostjo sta navzoče navdušila Alya, novi obraz Mingla, in Massimo Savič, ki se ji je pridružil kot poseben gost.

Dva nova paketa so v Tušmobilu, kjer zelo dobro vedo, kaj mladi hočejo, zasnovali tako, da bo odločitev za še več minglanja zdaj še lažja. Paketi MINGL bodo zdaj namreč še bolj drzni in predvsem še bolj ugodni. S paketom Mingl DRZEN bodo tako vsi, ki jim je brez minglanja s frendi dan preprosto zgubljen, po novem že za 9,90 evrov na mesec dobili neskončno minut pogovorov znotraj omrežja, neskončno sms in mms sporočil ter 300 minut pogovorov v ostala omrežja in za kar 300 MB prenosa podatkov. Če k mesečni naročnini dodajo še 8 evrov, pa si lahko za noro ceno 17,90 eur le s paketom Mingl ODBIT zagotovijo povesem neskončno komunikacijo – neskončno klicev v domače in druga omrežja, neskončno sms/mms sporočil in povsem brezskrbno brskanje po spletu.

Tušmobil se je s paketi MINGL že pred dvema letoma približal specifičnemu življenjskemu slogu mladih, ki jim je mobilni telefon nepogrešljiv del vsakdanjika. Z novimi še bolj odbitimi in še bolj drznimi paketi MINGL, s katerimi v Tušmobilu vstopajo v vroče noro poletje, pa se bo krog mladih, ki si za uporabo mobilnih storitev ne želijo plačati previsoke cene, gotovo še razširil, s tem pa tudi število Tušmobilovih uporabnikov, ki se že vztrajno približuje novi meji 300.000.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki