marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Tušmobilovi naročniški paketi in storitve so brez mej


30.11.2010
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil je tri leta po prihodu na slovenski mobilni trg inovativno prenovil svoje naročniške pakete. Bili so prvi, ki so ponudili določeno količino storitev za vnaprej znano ceno, zdaj pa so prvi, ki za znano ceno v okviru dodeljenih enot ponujajo poljubno število različnih mobilnih storitev.

Odločitev uporabnika je, koliko klicev, poslanih sms ali mms sporočil oziroma prenosa podatkov bo porabil. Vse skupaj pa Tušmobil omogoča v svojem tehnološko najsodobnejšem in do okolja najprijaznejšem mobilnem omrežju v Sloveniji, s katerim pokriva 97,28 % prebivalstva, s širokopasovnim mobilnim internetom pa je na drugem mestu med operaterji z 72,38-% pokritostjo.

Prenovljeni Tušmobilovi naročniški paketi ponovno postavljajo nove standarde na slovenskem mobilnem trgu. Pri Tušmobilu so bili prvi, ki so uporabnikom pred tremi leti ponudili vnaprej znane količine klicev, sms in mms sporočil ter prenosa podatkov za fiksne cene naročnine. S prenovljeno ponudbo pa uporabnikom sedaj prepuščajo popolno svobodo pri uporabi mobilnih storitev. »Nov koncept prinaša popoln pregled nad mesečno porabo, za samo tiste storitve, ki jih uporabniki zares potrebujejo ter fleksibilnost, s katero si lahko pakete vsakdo ukroji po svoji meri,« pojasnjuje direktor področja trženja pri Tušmobilu Marko Fujs. To pomeni, da naročnik plača fiksno mesečno naročnino za izbrani paket in vsak mesec prejeme v naprej znano količino enot, ki jih lahko porabi za vse storitve, torej klice v vsa slovenska omrežja, SMS ali MMS sporočila in za prenos podatkov v drugem največjem UMTS omrežju v državi. Vsi naročniki, ki imajo sklenjene veljavne anekse v nekdanjih naročniških paketih, bodo le-te lahko obdržali do izteka pogodbenega razmerja. Vsi, ki pa z aneksi niso zavezani k starim paketom, pa se lahko že danes odločijo za nove pakete in telefone.

Tušmobilovi naročniki bodo lahko izbirali med štirimi novimi paketi: BREZMEJNIH 200 za 9 EUR mesečne naročnine prinaša 200 enot, BREZMEJNIH 1000 za 19 EUR 1000 enot, BREZMEJNIH 2000 za 29 EUR 2000 enot, BREZMEJNIH X pa za 59 EUR praktično neomejeno količino enot. Enote, vključene v pakete, veljajo hkrati za vse storitve; klice v vsa slovenska mobilna in fiksna omrežja, SMS sporočila, MMS sporočila, prenos podatkov. Odločitev, za katere storitve jih boste porabili, je v celoti prepuščena uporabniku. Svoj izbrani paket lahko uporabniki dopolnijo z enim od dodatnih BONUS paketov in tako ustvarijo individualno prilagojeni paket. BONUS 200 prinaša za 5 EUR 200 dodatnih enot, BONUS 500 pa za 10 EUR 1000 enot.

So pa ob tem v Tušmobilu za vse, ki jim je prejšnja vizija naročniških paketov ljubša, v ponudbi pustili še nekaj najbolj atraktivnih naročniških paketov. KLASIK 5 za 5 EUR mesečne naročnine prinaša 50 minut klicev v vsa slovenska omrežja, KLASIK 20 za 20 EUR mesečne naročnine 200 minut klicev, 200 SMS in MMS sporočil ter 200 MB prenosa podatkov, KLASIK 30 pa za 30 EUR 500 minut klicev, 500 SMS ali MMS sporočil in 500 MB prenosa podatkov. Ob tem v ponudbi ostajata še prodajna hita - paket VESOLJE in prvi slovenski naročniški paket brez naročnine tušmobil BREZ.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki