marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Tušmobilovi naročniški paketi in storitve so brez mej


30.11.2010
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil je tri leta po prihodu na slovenski mobilni trg inovativno prenovil svoje naročniške pakete. Bili so prvi, ki so ponudili določeno količino storitev za vnaprej znano ceno, zdaj pa so prvi, ki za znano ceno v okviru dodeljenih enot ponujajo poljubno število različnih mobilnih storitev.

Odločitev uporabnika je, koliko klicev, poslanih sms ali mms sporočil oziroma prenosa podatkov bo porabil. Vse skupaj pa Tušmobil omogoča v svojem tehnološko najsodobnejšem in do okolja najprijaznejšem mobilnem omrežju v Sloveniji, s katerim pokriva 97,28 % prebivalstva, s širokopasovnim mobilnim internetom pa je na drugem mestu med operaterji z 72,38-% pokritostjo.

Prenovljeni Tušmobilovi naročniški paketi ponovno postavljajo nove standarde na slovenskem mobilnem trgu. Pri Tušmobilu so bili prvi, ki so uporabnikom pred tremi leti ponudili vnaprej znane količine klicev, sms in mms sporočil ter prenosa podatkov za fiksne cene naročnine. S prenovljeno ponudbo pa uporabnikom sedaj prepuščajo popolno svobodo pri uporabi mobilnih storitev. »Nov koncept prinaša popoln pregled nad mesečno porabo, za samo tiste storitve, ki jih uporabniki zares potrebujejo ter fleksibilnost, s katero si lahko pakete vsakdo ukroji po svoji meri,« pojasnjuje direktor področja trženja pri Tušmobilu Marko Fujs. To pomeni, da naročnik plača fiksno mesečno naročnino za izbrani paket in vsak mesec prejeme v naprej znano količino enot, ki jih lahko porabi za vse storitve, torej klice v vsa slovenska omrežja, SMS ali MMS sporočila in za prenos podatkov v drugem največjem UMTS omrežju v državi. Vsi naročniki, ki imajo sklenjene veljavne anekse v nekdanjih naročniških paketih, bodo le-te lahko obdržali do izteka pogodbenega razmerja. Vsi, ki pa z aneksi niso zavezani k starim paketom, pa se lahko že danes odločijo za nove pakete in telefone.

Tušmobilovi naročniki bodo lahko izbirali med štirimi novimi paketi: BREZMEJNIH 200 za 9 EUR mesečne naročnine prinaša 200 enot, BREZMEJNIH 1000 za 19 EUR 1000 enot, BREZMEJNIH 2000 za 29 EUR 2000 enot, BREZMEJNIH X pa za 59 EUR praktično neomejeno količino enot. Enote, vključene v pakete, veljajo hkrati za vse storitve; klice v vsa slovenska mobilna in fiksna omrežja, SMS sporočila, MMS sporočila, prenos podatkov. Odločitev, za katere storitve jih boste porabili, je v celoti prepuščena uporabniku. Svoj izbrani paket lahko uporabniki dopolnijo z enim od dodatnih BONUS paketov in tako ustvarijo individualno prilagojeni paket. BONUS 200 prinaša za 5 EUR 200 dodatnih enot, BONUS 500 pa za 10 EUR 1000 enot.

So pa ob tem v Tušmobilu za vse, ki jim je prejšnja vizija naročniških paketov ljubša, v ponudbi pustili še nekaj najbolj atraktivnih naročniških paketov. KLASIK 5 za 5 EUR mesečne naročnine prinaša 50 minut klicev v vsa slovenska omrežja, KLASIK 20 za 20 EUR mesečne naročnine 200 minut klicev, 200 SMS in MMS sporočil ter 200 MB prenosa podatkov, KLASIK 30 pa za 30 EUR 500 minut klicev, 500 SMS ali MMS sporočil in 500 MB prenosa podatkov. Ob tem v ponudbi ostajata še prodajna hita - paket VESOLJE in prvi slovenski naročniški paket brez naročnine tušmobil BREZ.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki