marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaKuo: iPhone 15 Pro Max bo postal Ultra
23.09.2022

Čeprav je bila serija iPhone 14 šele predstavljena, pa se že pojavljajo govorice o naslednikih. In nekaj zanimivih govoric z nami že delita priljubljena analitika za jabolčne izdelke, Ming Chi Kuo in Mark Gurman.

slikaNapovedana različica USB4 2.0, ki omogoča pasovno širino 80 Gb/s
21.09.2022

Skupina USB Promoter Group je objavila nov standard USB4 različice 2.0, ki omogoča hitrosti prenosa do 80 Gb/s, kar je dvakrat več kot prejšnja različica istega protokola.

slikaRazvijalci za Android se lahko prijavijo na pilotni projekt zaračunavanja v Google Play
19.09.2022

Google je začel nov pilotni projekt, ki razvijalcem aplikacij za Android omogoča sprejemanje plačil z lastnimi sistemi zaračunavanja. Razvijalci po vsem svetu se lahko sedaj prijavijo na program, imenovan "User Choice Billing", ki bi strankam omogočil izbiro med zaračunavanjem prek storitve Google Play ali prek sistema, ki ga izberejo uporabniki aplikacije.

slikaTrgovina mobilnih aplikacij AppGallery dobitnica prestižne nagrade
16.09.2022

Priznana medijska hiša Newsweek je na berlinskem sejmu zabavne elektronike IFA 2022 Huaweievo trgovino za mobilne aplikacije AppGallery imenovala za »vzhajajočo zvezdo«.

slikaEU želi, da bi bile mobilne naprave trajnejše in lažje popravljive
14.09.2022

Evropska komisija bo v novem osnutku predloga preučila možnost, da bi proizvajalce pametnih telefonov in tabličnih računalnikov prisilila, da svoje naprave naredijo vzdržljivejše in lažje zamenljive. Cilj tega predloga je omejiti e-odpadke, in če bo sprejet, bo po besedah komisije zmanjšal količino odpadnega ogljika, ki je enakovredna 5 milijonom avtomobilov na cestah.

članki

Tušmobilov akcijski paket MINGL z neomejenostjo zasvaja mlade


13.11.2013
Objavil: Dare Gliha

Za vse mlade, ki jim telefon narekuje ritem dneva in jim vse bolj nadomešča tudi računalnik, so v Tušmobilu še pred prihodom dobrih decembrskih mož pripravili najboljše možno darilo - nov akcijski paket Totalno neomejen MINGL.

Paket MINGL, ki je že do sedaj s ceno, količinami in izredno ugodnimi telefoni navduševal mlado generacijo, bo zdaj totalno navdušil z novostjo, ki je mladi ne dobijo v nobenem drugem paketu na trgu. Za zgolj 17,99 evrov mesečne naročnine bodo lahko po novem mladi telefonski navdušenci brez omejitev telefonirali, pošiljali sms in mms sporočila, in kar je najboljše, tudi brskali po spletu ter prenašali podatke. Totalno neomejena ponudba, h kateri si lahko izberejo še enega od odličnih telefonov po izredno ugodni ceni, je v novem akcijske paketu MINGL za mlade, ki so že dopolnili 12 in še ne dosegli 31 let, na voljo do konca novembra.

Tušmobil se je s paketi MINGL že pred skoraj dvema letoma približal specifičnemu življenjskemu slogu mladih, ki danes brez mobilnega telefona ne začnejo in ne končajo dneva. Paket, ki omogoča mladim mobilno minglanje po najugodnejših cenah, je v tem času pridobil številne člane, z akcijskim totalno neomejenim paketom, ki so ga v Tušmobilu pripravili v teh dneh, pa se bo krog mladih, ki si za uporabo mobilnih storitev ne želijo plačati previsoke cene, še razširil. Poleg neomejenih klicev v vsa slovenska omrežja ter neomejenega pošiljanja sms in mms sporočil bodo lahko vsi, ki se bodo do konca novembra pridružili najstniško-mladostniški MINGL skupnosti, odslej naprej brez strahu, da so že prekoračili zakupljeno količino podatkov ali enot, brskali po spletu in si brez omejitev prenašali podatke.

Novo dobo še bolj sproščenega in mladostniško brezskrbnega mobilnega minglanja bodo v Tušmobilu za vse, ki se bodo do konca novembra odločili za nov akcijski paket Totalno neomejen MINGL, začinili še s ponudbo treh novih pametnih telefonov, ki bodo tako kot ostali telefoni iz široke Tušmobilove ponudbe telefonov za mlade na voljo po izjemno ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki