marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaQualcomm predstavil Snapdragon 7s Gen 2 - 4nm čipovje za srednji razred
04.10.2023

Qualcomm je predstavil Snapdragon 7s Gen 2 - čipovje, izdelano na podlagi 4nm tehnologije, ki naj bi bilo rešitev za proizvajalce telefonov, ki želijo zmogljivo platformo, ki se lahko umesti v precej nižji proračun kot čipi Gen 8.

slikaEvropska komisija želi, da Apple odpre svoj ekosistem za konkurente
02.10.2023

Evropska komisija, izvršilna veja Evropske unije, je uvedla zakon o digitalnih trgih (DMA), da bi zagotovila višjo stopnjo konkurence in velikim podjetjem preprečila zlorabo njihove tržne moči. Eno od ciljnih podjetij je Apple, komisar za notranji trg Thierry Breton pa je po poročanju agencije Reuters Timu Cooku dejal, da mora odpreti ekosistem za konkurente.

slikaMicrosoft Surface Duo ne bo več prejemal posodobitev programske opreme
29.09.2023

Microsoft Surface Duo, ki je bil izdan septembra 2020, ne bo več prejemal posodobitev programske opreme. To vključuje nadgradnje različic operacijskega sistema Android in varnostne popravke.

slikaNemčija bo morda uvedla omejitev za kitajsko opremo 5G, ki jo uporabljajo operaterji
27.09.2023

Ocenjuje se, da 59 % nemških radijskih dostopovnih omrežij 5G (RAN) uporablja komponente Huawei, novo poročilo pa kaže, da želi nemško zvezno ministrstvo za notranje zadeve in skupnost uvesti omejitev za kitajsko opremo 5G, ki jo uporabljajo lokalni operaterji, kot sta Deutsche Telekom in Vodafone.

članki

Tušmobilov akcijski paket MINGL z neomejenostjo zasvaja mlade


13.11.2013
Objavil: Dare Gliha

Za vse mlade, ki jim telefon narekuje ritem dneva in jim vse bolj nadomešča tudi računalnik, so v Tušmobilu še pred prihodom dobrih decembrskih mož pripravili najboljše možno darilo - nov akcijski paket Totalno neomejen MINGL.

Paket MINGL, ki je že do sedaj s ceno, količinami in izredno ugodnimi telefoni navduševal mlado generacijo, bo zdaj totalno navdušil z novostjo, ki je mladi ne dobijo v nobenem drugem paketu na trgu. Za zgolj 17,99 evrov mesečne naročnine bodo lahko po novem mladi telefonski navdušenci brez omejitev telefonirali, pošiljali sms in mms sporočila, in kar je najboljše, tudi brskali po spletu ter prenašali podatke. Totalno neomejena ponudba, h kateri si lahko izberejo še enega od odličnih telefonov po izredno ugodni ceni, je v novem akcijske paketu MINGL za mlade, ki so že dopolnili 12 in še ne dosegli 31 let, na voljo do konca novembra.

Tušmobil se je s paketi MINGL že pred skoraj dvema letoma približal specifičnemu življenjskemu slogu mladih, ki danes brez mobilnega telefona ne začnejo in ne končajo dneva. Paket, ki omogoča mladim mobilno minglanje po najugodnejših cenah, je v tem času pridobil številne člane, z akcijskim totalno neomejenim paketom, ki so ga v Tušmobilu pripravili v teh dneh, pa se bo krog mladih, ki si za uporabo mobilnih storitev ne želijo plačati previsoke cene, še razširil. Poleg neomejenih klicev v vsa slovenska omrežja ter neomejenega pošiljanja sms in mms sporočil bodo lahko vsi, ki se bodo do konca novembra pridružili najstniško-mladostniški MINGL skupnosti, odslej naprej brez strahu, da so že prekoračili zakupljeno količino podatkov ali enot, brskali po spletu in si brez omejitev prenašali podatke.

Novo dobo še bolj sproščenega in mladostniško brezskrbnega mobilnega minglanja bodo v Tušmobilu za vse, ki se bodo do konca novembra odločili za nov akcijski paket Totalno neomejen MINGL, začinili še s ponudbo treh novih pametnih telefonov, ki bodo tako kot ostali telefoni iz široke Tušmobilove ponudbe telefonov za mlade na voljo po izjemno ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki