marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Podjetje Tušmobil v manj kot letu do 100.000 uporabnikov


30.10.2008
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil je prvo leto poslovanja zaključil nad pričakovanji, pravijo v podjetju. V samo enem letu je s svojo specifično in ugodno ponudbo mobilnih paketov prepričal 100 tisoč slovenskih uporabnikov in v sodelovanju z Nokia Siemensom zgradil okolju prijazno mobilno omrežje ter tako ključno prispeval k varovanju našega okolja.

Blagovna znamka Tušmobil je glede na število uporabnikov v enem letu dosegla precejšen ugled, saj je Tušmobilovcem uspelo na svojo stran pritegniti marsikaterega uporabnika. ''Predvsem so jih prepričali domiselni paketi in mobilni telefoni za sleherni okus, '' je prepričan Marko Fujs, generalni direktor Tuš Telekoma. Ni pa zanemarljivo dejstvo, da je poleg velike količine brezplačnih minut znotraj paketa, cena pogovorov dodatne minute v vsa mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji enotna in zelo ugodna. Pri večini paketov pa lahko ob sklenjeni naročnini uporabniki dobijo najsodobnejše in kakovostne aparate za le en evro.

''Pri Tušmobilu smo drugačni in se trudimo za svoje uporabnike ter sledimo njihovim željam in zahtevam, in če sklenem, je za to pomembna visoka stopnja sposobnosti vživljanja v to, kar potrebujejo naši kupci,'' meni Fujs.

Postavitev Tušmobilovega omrežja napreduje, v tem hipu imajo postavljenih 282 baznih postaj po vsej Sloveniji, vse pa so okolju prijazne, kar pomeni, da porabijo bistveno manj energije, kot jo porabijo običajne, klasične bazne postaje. ''Kakovost omrežja je na prvem mestu, neodvisne meritve pa so med drugim pokazale, da smo na pravi poti, in da ima Tušmobil v večjih mestih najboljše omrežje. Zato gostovanje v omrežju Mobitel na določenih področjih ni več potrebno. Ko bodo meritve pokazale, da je Tušmobilovo omrežje najkakovostnejše tudi drugod po Sloveniji, pa bomo prekinili gostovanje v omrežju Mobitel še drugod po Sloveniji,'' pojasnjuje Fujs.

Kar se tiče gostovanja v tujini, imajo podpisanih 160 pogodb, komercialno odprtih pa 80. To pomeni, da Tušmobilovi uporabniki lahko govorijo v večini držav EU, na Balkanu, v Kanadi, Rusiji, Afriki, Aziji, v kratkem pa bodo uporabniki Tušmobila lahko govorili v vseh državah Eu in Zda.

''Tušmobil je na trgu komaj leto dni, v tem času pa smo naše zastavljene cilje presegli, tako na področju števila uporabnikov, kot tudi na področju pokritosti z lastnim omrežjem,'' zaključuje Fujs. Tušmobil je v začetku tega leta od APEK pridobil frekvence UMTS, v kratkem pa načrtuje nadgradnjo svoje ponudbe s še hitrejšim mobilnim internetom. Najprej bodo to storili v večjih mestih, potem pa še v manjših krajih in vaseh po Sloveniji.

Še bolj prepričljivi pa so za svoje uporabnike pri Tušmobilu tudi zato, ker spadajo v sistem Tuš Holding d. d., znotraj katerega imajo njihovi uporabniki precej ugodnosti. Denimo, imetniki Tuš klub kartice pri svojih nakupih v trgovinah Tuš pridobivajo še brezplačne minute pogovorov.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki