arashidek odločila, da unovči njegovo ime in na spletnem portalu Bolha za najmanj 500 evrov proda domeni tusmobil.net in tusmobil.info." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Tretji mobilni operater Tušmobil starta 31. oktobra


07.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Slovenija bo tretjega mobilnega operaterja dobila konec prihodnjega meseca, saj bo Tušmobil 31. oktobra končno stopil na trg. Še pred tem pa se je oseba z vzdevkom arashidek odločila, da unovči njegovo ime in na spletnem portalu Bolha za najmanj 500 evrov proda domeni tusmobil.net in tusmobil.info.

"Tušmobil bo celovite storitve mobilne telefonije, torej naročniške in prednaročniške pakete, začel tržiti 31. oktobra. Že prihodnji teden pa bomo na enem od sejmov v Celju začeli promocijsko prodajati naše prednaročniške SIM-kartice," je pojasnil Ivo Kranjčevič, generalni direktorja Tuš Telekoma.

Tušmobila prodajani domeni ne zanimata

Ta teden, torej dva meseca pred prihodom Tušmobila, pa se je na spletni strani bolha.com pojavil oglas osebe arashidek, ki prodaja domeni tusmobil.net in tusmobil.info. Izklicna cena na dražbi, ki traja do 15. septembra, je 500 evrov, do včeraj pa ponudbe ni oddal še nihče. "O prodaji domen smo obveščeni. Ker pa smo mi, natančneje podjetji Tuš Telekom in Tušmobil, že zakupili vrsto domen, za katere načrtujemo, da jih bomo v prihodnosti potrebovali, nas to ne skrbi. Ocenjujejo namreč, da nam tudi morebiten zagon navedenih spletnih strani ne bi škodoval, zato domen ne nameravamo kupiti," meni Kranjčevič.

Lastništvo Tušmobila nespremenjeno

Na koncu nam je sogovornik še zatrdil, da se v zadnjem času lastniška sestava Tušmobila ni spremenila, novosti pa ni opaziti niti v sodnem registru. Spomnimo, da smo avgusta pisali o tem, da naj bi lastnik Engrotuša Mirko Tuš Tušmobil spet želel nazaj. Kot je znano, ga je pred časom namreč prodal svojemu Tuš Telekomu in nizozemski družbi Beheeren Beleggingsmaatschappij Marpa, za katero naj bi bil po neuradnih podatkih v ozadju Anton Majzelj.

Vir: tusmobil.yi.org

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki