arashidek odločila, da unovči njegovo ime in na spletnem portalu Bolha za najmanj 500 evrov proda domeni tusmobil.net in tusmobil.info." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

Tretji mobilni operater Tušmobil starta 31. oktobra


07.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Slovenija bo tretjega mobilnega operaterja dobila konec prihodnjega meseca, saj bo Tušmobil 31. oktobra končno stopil na trg. Še pred tem pa se je oseba z vzdevkom arashidek odločila, da unovči njegovo ime in na spletnem portalu Bolha za najmanj 500 evrov proda domeni tusmobil.net in tusmobil.info.

"Tušmobil bo celovite storitve mobilne telefonije, torej naročniške in prednaročniške pakete, začel tržiti 31. oktobra. Že prihodnji teden pa bomo na enem od sejmov v Celju začeli promocijsko prodajati naše prednaročniške SIM-kartice," je pojasnil Ivo Kranjčevič, generalni direktorja Tuš Telekoma.

Tušmobila prodajani domeni ne zanimata

Ta teden, torej dva meseca pred prihodom Tušmobila, pa se je na spletni strani bolha.com pojavil oglas osebe arashidek, ki prodaja domeni tusmobil.net in tusmobil.info. Izklicna cena na dražbi, ki traja do 15. septembra, je 500 evrov, do včeraj pa ponudbe ni oddal še nihče. "O prodaji domen smo obveščeni. Ker pa smo mi, natančneje podjetji Tuš Telekom in Tušmobil, že zakupili vrsto domen, za katere načrtujemo, da jih bomo v prihodnosti potrebovali, nas to ne skrbi. Ocenjujejo namreč, da nam tudi morebiten zagon navedenih spletnih strani ne bi škodoval, zato domen ne nameravamo kupiti," meni Kranjčevič.

Lastništvo Tušmobila nespremenjeno

Na koncu nam je sogovornik še zatrdil, da se v zadnjem času lastniška sestava Tušmobila ni spremenila, novosti pa ni opaziti niti v sodnem registru. Spomnimo, da smo avgusta pisali o tem, da naj bi lastnik Engrotuša Mirko Tuš Tušmobil spet želel nazaj. Kot je znano, ga je pred časom namreč prodal svojemu Tuš Telekomu in nizozemski družbi Beheeren Beleggingsmaatschappij Marpa, za katero naj bi bil po neuradnih podatkih v ozadju Anton Majzelj.

Vir: tusmobil.yi.org

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki