marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Tušmobil z najbolj ugodnim paketom, ki ponuja tudi prenos podatkov v tujini


17.11.2014
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil je kot tretji največji mobilni operater v Sloveniji že v preteklosti z inovativnimi in cenovno ugodnimi ponudbami dokazal, da zna prisluhniti potrebam svojih uporabnikov. Po jeseni predstavljenih novih naročniških paketih neomejene komunikacije Premium danes predstavlja nadgradnjo – paket Svetovni Premium.

Ta poleg neomejene komunikacije v Sloveniji ponuja še prenos podatkov v tujini in s tem posega na področje, ki so ga do sedaj slovenski uporabniki že težko pričakovali.

Tušmobil je najboljše v letošnji ponudbi prihranil za konec leta in drastično posegel v ponudbo na področju prenosa podatkov v tujini. Nov naročniški paket Svetovni Premium uporabnikom v Tušmobilovem omrežju prinaša neomejene klice ter sms-e in mms-e, ob tem pa še 2 GB prenosa podatkov, ki ju lahko porabijo tudi v državah Evropske unije, na Norveškem ter celo v Združenih državah Amerike. Brezskrbna komunikacija je pri Tušmobilu dostopna že za 14,90 evra na mesec, paket pa je na voljo v omejenih količinah, zato uporabnikom svetujejo, da si čimprej zagotovijo svojega.

»S paketom Svetovni Premium smo želeli prisluhniti vsem, ki veliko potujejo in potrebujejo prenos podatkov tudi v tujini, zato smo za ceno paketa Premium M ponudili še 2 GB prenosa podatkov v Sloveniji ali tujini. S tem posegamo na področje, kjer si naši uporabniki resnično želijo sprememb in tovrstnih pobud, hkrati pa jim za morebitno praznično nakupovanje ali vstop v novo leto v tujini omogočamo brezskrbno brskanje po svetovnem spletu preko njihovega mobilnika,« so povedali pri Tušmobilu. Uporabniki lahko paket naročijo v 9 lastnih multimedijskih centrih in 61 posredniških poslovnih enotah po vsej Sloveniji ali pa kar iz naslanjača preko spletne strani tusmobil.si. Hkrati pa podjetje vsem, ki se želijo prepričati v kakovost njihovih storitev in omrežja, na voljo ponuja brezplačno 7-dnevno testno obdobje.

Z novim paketom Tušmobil ponovno dokazuje, da ponuja največ za najmanj denarja in ne preseneča, da že vrsto let zapored ohranja naziv najhitreje rastočega slovenskega mobilnega operaterja z že skoraj 300.000 uporabniki. Te so uspeli prepričati ne le z inovativno, uporabnikom prijazno ponudbo temveč tudi z odlično uporabniško izkušnjo, ki jo omogočajo z lastnim tehnološko naprednim omrežjem Nokia Solution and Networks. S preko 580 baznimi postajami, postavljenimi v zgolj nekaj letih, dosegajo že 98,90-odstotno pokritost prebivalstva, hkrati pa omenjeno omrežje nenehno nadgrajujejo in izboljšujejo, da bi uporabnikom zagotovili kar najboljšo mobilno komunikacijo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki