marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Tušmobil vstopil na slovenski trg mobilne telefonije


31.10.2007
Objavil: Dare Gliha

Danes, na dan reformacije, je Tušmobil, tretji slovenski mobilni operater, javnosti ponudil celovit spekter storitev mobilne telefonije. V Tušmobilu so pripravili napredne storitvene pakete, ki so primerni za vsak tip uporabnika in za prav vsak žep.

V Tušmobilu so tako pripravili naročniške pakete s fiksno mesečno naročnino, v kateri so že zajete cene izbranega mobilnega telefona ter vseh storitev, kot so minute pogovorov, SMS, MMS, prenos podatkov in druge. Uporabnikom bodo v sklopu paketov na voljo najsodobnejši mobilni telefoni, za ceno že od enega evra dalje, odvisno od naročniškega paketa. Predplačniški paketi bodo najugodnejši v Sloveniji z enotno ceno klicev v domača mobilna in fiksna omrežja.

Skupaj s podjetjem TUŠ TELEKOM, s katerim tvorita informacijsko-komunikacijski steber Poslovnega sistema Tuš, sta tako prva v Sloveniji ponudila na enem mestu štiri različne sklope storitev - mobilno telefonijo, fiksno telefonijo, internetni dostop in IP televizijo. TUŠ TELEKOM in Tušmobil ustvarjata tudi lastno prodajno mrežo, s katero bosta v neposrednem stiku s svojimi uporabniki. Prvo trgovino so že odprli in se nahaja v Tuševem trgovskem centru v Ljubljani, do konca tega leta pa načrtujejo, da bodo odprli trgovine še v Novem mestu, Mariboru, Celju in Murski Soboti, v naslednjem letu pa še v Kopru, Kranju in Novi Gorici.

Do konca leta pri Tušmobilu pričakujejo nekaj tisoč uporabnikov, prihodnje leto pa že nekaj deset tisoč. Največ uporabnikov naj bi k njim pristopilo od Mobitela in Simobila, seveda sorazmerno z njunim deležem.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki