marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Tušmobil vstopil na slovenski trg mobilne telefonije


31.10.2007
Objavil: Dare Gliha

Danes, na dan reformacije, je Tušmobil, tretji slovenski mobilni operater, javnosti ponudil celovit spekter storitev mobilne telefonije. V Tušmobilu so pripravili napredne storitvene pakete, ki so primerni za vsak tip uporabnika in za prav vsak žep.

V Tušmobilu so tako pripravili naročniške pakete s fiksno mesečno naročnino, v kateri so že zajete cene izbranega mobilnega telefona ter vseh storitev, kot so minute pogovorov, SMS, MMS, prenos podatkov in druge. Uporabnikom bodo v sklopu paketov na voljo najsodobnejši mobilni telefoni, za ceno že od enega evra dalje, odvisno od naročniškega paketa. Predplačniški paketi bodo najugodnejši v Sloveniji z enotno ceno klicev v domača mobilna in fiksna omrežja.

Skupaj s podjetjem TUŠ TELEKOM, s katerim tvorita informacijsko-komunikacijski steber Poslovnega sistema Tuš, sta tako prva v Sloveniji ponudila na enem mestu štiri različne sklope storitev - mobilno telefonijo, fiksno telefonijo, internetni dostop in IP televizijo. TUŠ TELEKOM in Tušmobil ustvarjata tudi lastno prodajno mrežo, s katero bosta v neposrednem stiku s svojimi uporabniki. Prvo trgovino so že odprli in se nahaja v Tuševem trgovskem centru v Ljubljani, do konca tega leta pa načrtujejo, da bodo odprli trgovine še v Novem mestu, Mariboru, Celju in Murski Soboti, v naslednjem letu pa še v Kopru, Kranju in Novi Gorici.

Do konca leta pri Tušmobilu pričakujejo nekaj tisoč uporabnikov, prihodnje leto pa že nekaj deset tisoč. Največ uporabnikov naj bi k njim pristopilo od Mobitela in Simobila, seveda sorazmerno z njunim deležem.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki