marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Tušmobil razvaja vse, ki radi komunicirajo v dvojini


03.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil je ob prihajajočem prazniku zaljubljencev pripravil posebno akcijo, v kateri že od 1 € dalje ponujajo dva mobilnika HTC Wildfire in eno naročnino na Brezmejne pakete. Storitve iz enega paketa lahko tako uporabljata dva zaljubljenca, prijatelja ali partnerja, ki se lahko med sabo ali s prijatelji brezplačno kličeta v okviru dodatnih ugodnosti.

Komunikacija z vrhunskim mobilnikom HTC Wildfire bo tako brezmejna.

V Tušmobilu so ob Valentinovem pripravili posebno ponudbo, ki ponuja najsodobnejša mobilna telefona HTC Wildlfire že od 1 € dalje in enega od njihovih novih paketov Brezmejni. To pomeni, da boste enote iz enega naročniškega paketa hkrati koristila dva uporabnika – partnerja, prijatelja, sorodnika. Izbereta lahko kateri koli BREZMEJNI paket: BREZMEJNIH 200 za 9 EUR mesečne naročnine prinaša 200 enot, BREZMEJNIH 1000 za 19 EUR 1000 enot, BREZMEJNIH 2000 za 29 EUR 2000 enot, BREZMEJNIH X pa za 59 EUR praktično neomejeno količino enot. Enote, vključene v pakete, veljajo hkrati za vse storitve; klice v vsa slovenska mobilna in fiksna omrežja, SMS sporočila, MMS sporočila, prenos podatkov. Odločitev, za katere storitve jih boste porabili, je v celoti prepuščena uporabnikoma.

Svoj izbrani paket lahko uporabniki dopolnijo z enim od dodatnih BONUS paketov in tako ustvarijo individualno prilagojeni paket. BONUS 200 prinaša za 5 EUR 200 dodatnih enot, BONUS 1000 pa za 10 EUR 1000 enot. Še to: V okviru ugodnosti Brezplačni klici med prijatelji se s partnerjem oziroma izbranim prijateljem med seboj pri Tušmobilu kličete brezplačno. V svojo skupino pa lahko povabite še dva druga Tušmobilova naročnika in se tako vsi štirje kličete povsem brezplačno.

Ob tem boste v Valentinovi ponudbi Tušmobila prejeli dva telefona HTC Wildfire že od 1 € dalje. To je pravi telefon za sodobnega uporabnika, ki od svoje najbolj nepogrešljive naprave pričakuje še vse kaj drugega kot le telefoniranje in pošiljanje sporočil. Svojo najljubšo igro ali aplikacijo lahko v trenutku delite s prijatelji. Telefon vas bo opominjal na pomembne dogodke in rojstne dneve, v živo pa boste na tekočem tudi z vsemi aktivnostmi vaših prijateljev na socialnih omrežjih – njihovimi trenutnimi statusi, objavljenimi fotografijami, linki… Vse funkcije so podprte s Tušmobilovim do okolja najprijaznejšim in najsodobnejšim mobilnim omrežjem v Sloveniji, kjer je na voljo tudi najsodobnejša mobilna tehnologija UMTS 900, s katero dobiva mobilni internet nove dimenzije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki