marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 Pro z rekordno oceno na vrh lestvice DxOMark
28.10.2020

DxOMark je objavil temeljit preizkus kamer pametnega telefona Huawei Mate 40 Pro, v katerem so mu dodelili kar 136 točk. S tem se je z naskokom zavihtel na prvo mesto enega najbolj verodostojnih spletnih portalov za testiranje fotografskih zmogljivosti pametnih telefonov, kar je dokaz, da je ta pametni telefon opremljen z najboljšimi kamerami na svetu.

slikaiPhone 12 in 12 Pro sta znotraj skorajda enaka
26.10.2020

Čeprav se je uradno lahko iPhona 12 in 12 Pro kupilo šele v petek, pa iz kitajske že prihajajo prve slike notranjosti. Pri AIO Technology so tako pokazali prvi video, kjer lahko vidimo, kako sta nova mobilnika narejena. Izkazalo se je, da sta praktično enaka.

TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

članki

Tušmobil v letu 2013 zopet povečal tržni delež


28.02.2014
Objavil: Dare Gliha

Tušmobil je tudi v letu 2013 kljub izjemni konkurenci in novim ponudnikom na trgu edini iz trojice največjih ponudnikov mobilne telefonije uspel opazno povečati svoj tržni delež, in sicer za 0,7 %, in leto 2013 zaključil z 11,9 odstotnim deležem vseh uporabnikov mobilne telefonije v Sloveniji.

Z inovativno in cenovno ugodno ponudbo paketov, s katero že vse od prihoda na trg pred 7 leti narekuje paketno ponudbo na trgu, odlično storitvijo in lastnim tehnološkim naprednim omrežjem, s katerim pokriva že kot 98,90 % prebivalstva, je tako samo v letu 2013 prepričal več kot 25.000 novih uporabnikov, skupno pa jih danes šteje že preko 275.000.

V Tušmobilu že več let ostajajo najbolj inovativen in cenovno najbolj ugoden ponudnik na trgu. »Podatki o povečevanju našega tržnega deleža nas ne presenečajo, saj so povsem logična posledica našega pristopa ter ponudbe in kakovosti, ki jo zagotavljamo uporabnikom. Zavedamo se, da so uporabniki vse bolj zahtevni in da ob odlični storitvi pričakujejo za svoj denar največ in to je tisto, kar v Tušmobilu nedvomno tudi dobijo«, so ob objavi zadnjega četrtletnega poročila AKOS-a o razvoju elektronskih komunikacijah povedali v Tušmobilu.

Nadaljevanje pozitivnega trenda načrtujejo tudi v tem letu, ki so ga začeli s ponudbo trenutno cenovno daleč najbolj ugodnega paketa na trgu. S stalnimi nadgradnjami in izboljšavami lastnega omrežja, ki so ga zgradili v rekordno hitrem času, pa bodo uporabnikom v prihodnje zagotavljali še bolj udobno in brezskrbno komunikacijo, zato so prepričani, da je tudi število 300.000 zvestih Tušmobilovih uporabnikov zelo kmalu dosegljivo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki