marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Tušmobil uvaja avtomat za plačevanje položnic brez provizije


15.08.2012
Objavil: Dare Gliha

Tušmobilovi naročniki v Celju lahko preizkušajo nov način plačevanja položnic, s katerim želijo v Tušmobilu še izboljšati svoje storitve in svojim naročnikom omogočiti enostaven način plačevanja položnic brez provizije. V ta namen so v Tušmobilovi poslovalnici v Celju postavili prvi plačilni avtomat, ki omogoča hitro in enostavno plačilo položnice na podlagi sistema QR kode, ki je že implementirana v nove Tušmobilove račune.

Z avgustom se je pričelo testno obdobje, v katerem bodo v Tušmobilu uporabnikom predstavili nov način plačevanja položnic. Z uvedbo plačilnih avtomatov želijo v Tušmobilu nadgraditi svoje storitve in sprostiti svetovalce za pomoč uporabnikom, ki bodo tako lahko ves svoj čas posvetili svetovanju uporabnikom. V kolikor se bo sistem izkazal za uspešnega, bo postopoma uveden še v ostale Tušmobilove poslovalnice.

Prve naročnike, ki bodo preizkusili nov sistem plačevanja položnic v Tušmobilu pričakujejo že konec tega tedna, saj bodo v teh dneh prejeli prvi račun, ki je prilagojen avtomatiziranemu načinu plačevanja računov. Novi računi vsebujejo UPN- plačilni nalog s QR kodo, ki bo omogočila avtomatski prenos podatkov za plačilo s položnice v sistem plačilnega avtomata. Uporabnik bo tako približal UPN-plačilni nalog s QR kodo čitalcu, ki nameščenem na avtomatu, s tem bo sprožil prenos podatkov. Na ekranu avtomata se bodo izpisali podatki računa. Uporabnik bo te podatke preveril, potrdil znesek, vstavil svojo bančno kartico in vpisal PIN kodo. S tem bo postopek plačila zaključen, istočasno pa bo uporabnik za lastno evidenco prejel potrdilo o plačanem računu. Avtomat ne omogoča gotovinskega poslovanja, zato bo na voljo samo za plačilo z bančno kartico. Pri tovrstnem plačilu računov naročniki ne bodo plačali provizije. Uporabnikom bodo priskočile na pomoč tudi promotorke, ki bodo obiskovalcem v Tušmobilovi poslovalnici v Celju predstavile plačilni avtomat in demonstrirale postopek plačila računa, uporabniki pa jim bodo lahko v kratki anketi tudi zaupali svojo uporabniško izkušnjo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki