marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Tušmobil s telefoni lastne blagovne znamke prepričljivo nagovarja uporabnike


25.10.2013
Objavil: Thomas Bergant

V Tušmobilu so danes predstavili še eno novost, ki bo navdušila uporabnike - cenovno izjemno ugodne in kakovostno prepričljive telefone lastne blagovne znamke Tušmobil, med katerimi so tudi trije pametni telefoni.

Z lastno linijo telefonov, ki jo v ponudbo uvajajo kot edini operater na slovenskem trgu, želijo svojim uporabnikom še približati sodobno mobilno komunikacijo in tudi v segment mobilne telefonije prinesti prednosti, ki jih potrošnikom prinaša lastna blagovna znamka. Po tem ko so ob prihodu na trg uporabnikom prvi omogočili nakup telefonov za 1 evro in z inovativnimi ponudbami paketov v naslednjih letih temeljito pretresli cenovne dimenzije mobilne komunikacije v Sloveniji, tako v Tušmobilu tudi s to zadnjo novostjo dokazujejo, da so inovativni pristopi, ki potrošniku prinašajo velike koristi, v samem središču njihovega delovanja. Zato tudi ne čudi, da že nekaj let trdno držijo pozicijo najhitreje rastočega mobilnega operaterja v Sloveniji, ki mu šest let od vstopa na trg zaupa že več kot 265.000 uporabnikov.

V novi, razširjeni liniji Tušmobilovih telefonov, ki bo skupno vsebovala šest telefonov različnih kakovostnih in cenovnih spektrov in bo zadovoljila potrebe različno zahtevnih uporabnikov, bodo tudi trije pametni telefoni, ki bodo uporabnike še posebej razveselili. Z ugodno ceno ter odlično kakovostjo lastnih pametnih telefonov, ki bodo opremljeni z operacijskim sistemom Android, bodo tako v Tušmobilu najsodobnejše trende mobilne telefonije približali tudi cenovno občutljivejšim uporabnikom, kot najugodnejša izbira na trgu pa bo eden od njih na voljo tudi brez vezave v predplačniškem paketu FREE2GO.

Nove telefone je na skoraj 70 Tušmobilovih prodajnih mestih moč kupiti od oktobra, pri čemer sta pametna telefona Tušmobil Sirius in Tušmobil Vega na voljo le v naročniških paketih, telefona Tušmobil Nile in Tušmobil Y1 ter pametni telefon Tušmobil Kantaurus pa tudi v novih predplačniških paketih FREE2GO.

»V Tušmobilu želimo našim uporabnikom v vsakem trenutku omogočiti najcenejšo in najkakovostnejšo mobilno komunikacijo. Z lastnimi telefoni, ki bodo na voljo po izjemno dostopnih cenah, odgovarjamo na izzive časa in tako še širimo krog izbire odličnih mobilnih aparatov v naši ponudbi,« je na današnji predstavitvi povedal Gregor Štampohar, direktor Tušmobila.

Med tremi modeli pametnih telefonov bo zahtevnejše uporabnike gotovo najbolj navdušil izjemno zmogljiv in tudi na videz privlačen Tušmobil Sirius W980, ki je na testu specializirane revije T3 dobil odlične ocene in se ob skoraj pol nižji ceni postavil ob bok nekaterim precej bolj znanim modelom uveljavljenih blagovnih znamk. V reviji izpostavljajo predvsem odličen Samsungov AMOLED zaslon, uporabniku prijazno ergonomsko obliko telefona ter zmogljivost procesorja, ki poskrbi za hitro odzivnost in tekoče delovanje telefona. Telefon, ki je za simboličen 1 evro na voljo v paketu Najbližji, bo gotovo našel številne navdušene uporabnike, ki za svoj denar želijo najboljše in najugodnejše komuniciranje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki