marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEmbalažo Samsungovih naprav lahko preoblikujete v različne izdelke
23.06.2021

Ste vedeli, da se samo 17 % od letno zavrženih 50 milijonov ton elektronskih naprav reciklira? Preostalih 83 % ostane na odlagališčih ali, še huje, v morjih in oceanih. Napovedi so, da bo letna količina odvrženih elektronskih naprav do leta 2030 dosegla kar 74 milijonov na leto, kar je prisililo svetovne proizvajalce, da spremenijo proizvodne procese in zmanjšajo škodljive odpadke.

slikaHMD Global sodeluje z Nokio in CGI ter krepi zavezanost podjetniškemu trgu IoT
21.06.2021

HMD Global je predstavil dve strateški sodelovanji, ki bosta podkrepili rast in razvoj poslovne ponudbe interneta stvari, ki jo ponujajo podjetjem po vsem svetu. HMD Global bo sodeloval s priznanim finskim telekomunikacijskim infrastrukturnim podjetjem Nokia in globalnim svetovalnim podjetjem za informacijsko tehnologijo CGI.

slikaAndroid 12 beta je največkrat prenesena preizkusna različica v zgodovini
18.06.2021

Android 12 beta je "daleč najbolj prenesena / nameščena preizkusna različica doslej", je povedal Dave Burke, podpredsednik inženiringa za Android. Na žalost pa ob tem ni podal nobenih konkretnih številk, da bi jih lahko primerjali s prejšnjimi preizkusnimi različicami.

slikaNovi iPad mini bo pomanjšana različica iPada Air
16.06.2021

iPad mini je danes videti zastarel v primerjavi z najnovejšimi iPadi Air in iPadi Pro in tega se pri Applu dodobra zavedajo. Že neštetokrat smo slišali, da je na vrsti prenova najmanjšega tabličnega računalnika, sedaj pa novo poročilo poleg govoric pokaže tudi, kako bo izgledal novi iPad Mini.

slikaKitajske trgovine z aplikacijami odstranjujejo aplikacije za navidezne tipkovnice
14.06.2021

Kitajska si prizadeva za uveljavitev omejitve, katere vrste podatkov o uporabnikih lahko zbirajo mobilne aplikacije, posledično pa je to vplivalo že na več aplikacij. Po poročanju Reutersa sta Sogou in Iflytek virtualne tipkovnice že odstranila iz trgovin, kot sta Huawei AppGallery in App Store.

članki

Tušmobil s telefoni lastne blagovne znamke prepričljivo nagovarja uporabnike


25.10.2013
Objavil: Thomas Bergant

V Tušmobilu so danes predstavili še eno novost, ki bo navdušila uporabnike - cenovno izjemno ugodne in kakovostno prepričljive telefone lastne blagovne znamke Tušmobil, med katerimi so tudi trije pametni telefoni.

Z lastno linijo telefonov, ki jo v ponudbo uvajajo kot edini operater na slovenskem trgu, želijo svojim uporabnikom še približati sodobno mobilno komunikacijo in tudi v segment mobilne telefonije prinesti prednosti, ki jih potrošnikom prinaša lastna blagovna znamka. Po tem ko so ob prihodu na trg uporabnikom prvi omogočili nakup telefonov za 1 evro in z inovativnimi ponudbami paketov v naslednjih letih temeljito pretresli cenovne dimenzije mobilne komunikacije v Sloveniji, tako v Tušmobilu tudi s to zadnjo novostjo dokazujejo, da so inovativni pristopi, ki potrošniku prinašajo velike koristi, v samem središču njihovega delovanja. Zato tudi ne čudi, da že nekaj let trdno držijo pozicijo najhitreje rastočega mobilnega operaterja v Sloveniji, ki mu šest let od vstopa na trg zaupa že več kot 265.000 uporabnikov.

V novi, razširjeni liniji Tušmobilovih telefonov, ki bo skupno vsebovala šest telefonov različnih kakovostnih in cenovnih spektrov in bo zadovoljila potrebe različno zahtevnih uporabnikov, bodo tudi trije pametni telefoni, ki bodo uporabnike še posebej razveselili. Z ugodno ceno ter odlično kakovostjo lastnih pametnih telefonov, ki bodo opremljeni z operacijskim sistemom Android, bodo tako v Tušmobilu najsodobnejše trende mobilne telefonije približali tudi cenovno občutljivejšim uporabnikom, kot najugodnejša izbira na trgu pa bo eden od njih na voljo tudi brez vezave v predplačniškem paketu FREE2GO.

Nove telefone je na skoraj 70 Tušmobilovih prodajnih mestih moč kupiti od oktobra, pri čemer sta pametna telefona Tušmobil Sirius in Tušmobil Vega na voljo le v naročniških paketih, telefona Tušmobil Nile in Tušmobil Y1 ter pametni telefon Tušmobil Kantaurus pa tudi v novih predplačniških paketih FREE2GO.

»V Tušmobilu želimo našim uporabnikom v vsakem trenutku omogočiti najcenejšo in najkakovostnejšo mobilno komunikacijo. Z lastnimi telefoni, ki bodo na voljo po izjemno dostopnih cenah, odgovarjamo na izzive časa in tako še širimo krog izbire odličnih mobilnih aparatov v naši ponudbi,« je na današnji predstavitvi povedal Gregor Štampohar, direktor Tušmobila.

Med tremi modeli pametnih telefonov bo zahtevnejše uporabnike gotovo najbolj navdušil izjemno zmogljiv in tudi na videz privlačen Tušmobil Sirius W980, ki je na testu specializirane revije T3 dobil odlične ocene in se ob skoraj pol nižji ceni postavil ob bok nekaterim precej bolj znanim modelom uveljavljenih blagovnih znamk. V reviji izpostavljajo predvsem odličen Samsungov AMOLED zaslon, uporabniku prijazno ergonomsko obliko telefona ter zmogljivost procesorja, ki poskrbi za hitro odzivnost in tekoče delovanje telefona. Telefon, ki je za simboličen 1 evro na voljo v paketu Najbližji, bo gotovo našel številne navdušene uporabnike, ki za svoj denar želijo najboljše in najugodnejše komuniciranje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki