marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Jutri med 20:30 in 21:30 glasujte za zemljo in ugasnite luči


27.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil se bo v soboto, 28. marca, aktivno vključili v mednarodni dogodek Earth hour, k temu pa pozivajo tudi vse, ki imajo radi naš planet. Poleg gradnje najbolj ekološkega omrežja v Sloveniji, nedavno odprte spletne podstrani tušmobileko in drugih odgovornih oblik ravnanja do okolja bodo na Tušmobilu z različnimi aktivnostmi naredili še več za ohranitev našega okolja.

V letošnjem mednarodnem dogodku Earth hour ugasnjene luči pomenijo glas »Za Zemljo«, prižgane pa glas za globalno segrevanje. Na Tušmobilu pojasnjujejo, da lahko vsak, ki se bo dogodku pridružil, odda svoj glas tako, da v soboto, 28. marca, med 20.30 in 21.30 uro ugasne luči. Tušmobil bo svoje glasove oddal na več načinov. Na sedežu podjetja bodo poskrbeli, da bodo vključeni le porabniki energije, ki so nujno potrebni za nemoteno obratovanje. Na prodajnih mestih, ki bodo v času glasovanja odprta, bodo porabnike energije zmanjšali na minimum, ki še omogoča nemoteno poslovanje trgovin. Prav tako so pozvali že vse zaposlene v podjetju, da se tudi kot posamezniki pridružijo dogodku, ugasnejo luči in tako oddajo svoj glas.

V podporo projektu so na Tušmobilovi spletni strani oblikovali posebno podstran tušmobileko, kjer predstavljajo okolju prijazno Tušmobilovo omrežje, uporabnikom svetujejo, kako lahko tudi z varčno uporabo mobilnih telefonov naredijo nekaj za okolje in pozivajo k recikliranju odsluženih mobilnih telefonov ter odpadnih baterij, ki jih v Tušmobilovih trgovinah brezplačno zbirajo v posebnih zabojnikih.

Na Tušmobilu pozivajo tudi vse druge, da jutri oddajo svoj glas in se pridružijo se dogodku Earth hour. Zbrani glasovi bodo predani na letošnji konferenci o globalnih klimatskih spremembah Global Climate Change Conference, ki bo v Kopenhagnu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki