marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Do neomejene komunikacije z najugodnejšim paketom na trgu


07.02.2014
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil tudi v letu 2014 z novim odločnim napadom na cenovno ponudbo mobilnih paketov razveseljuje uporabnike in utrjuje sloves mobilnega operaterja, od katerega lahko vedno pričakujete najboljše cene in največ komunikacije za svoj denar.

Široki ponudbi naročniških in predplačniških paketov, ki so prepričali že več kot 275.000 uporabnikov, kolikor jih trenutno šteje najhitreje rastoči mobilni operater na trgu, danes namreč dodajajo nov cenovni bombonček - cenovno najbolj eksploziven akcijski naročniški paket Najbližji Premium, ki za zgolj 14,90 evra prinaša neomejene klice v vsa omrežja, sms in mms sporočila ter ogromno interneta. Paket, ki mu na trgu trenutno ni para, saj v tem trenutku z njim dobiš največ za svoj denar, bo na voljo do konca marca, sklenili pa ga bodo lahko tako individualni kot poslovni uporabniki.

Potem ko so konec lanskega leta uporabnike razveselili s prenovljeno, individualnim potrebam še bolj prilagojeno družino priljubljenih paketov Najbližji, z zadnjo novostjo še stopnjujejo izjemno cenovno konkurenčnost družine Najbližji. Akcijski paket Najbližji Premium je namreč ta hip daleč najboljša izbira na trgu, ki za zgolj 14,90 evra na mesec poleg neomejenih klicev v vsa omrežja, sms in mms sporočil vključuje tudi kar 500 MB prenosa podatkov. V primeru, da se ob sklenitvi paketa ne odločiš za aneks za telefon, lahko že tako nizko naročnino znižaš še za 10 odstotkov. Sodobna mobilna komunikacija še nikoli ni bila tako ugodna. V Tušmobilu so prepričani, da bodo velik prihranek, ki ga uporabniku prinaša nov akcijski paket in lahko v primerjavi s primerljivo najugodnejšo ponudbo konkurence letno znaša več kot 70 evrov, in količine, ki izpolnjujejo potrebe tudi zahtevnejših uporabnikov, prepričali tako številne posameznike kot tudi poslovne uporabnike. Še posebej, ker bodo ob tem pripravili tudi privlačno ponudbo odločnih telefonov po najboljših cenah.

Ob tem v Tušmobilu tudi tokrat niso pozabili na tiste, ki bi kljub velikim količinam potrebovali še nekoliko večji obseg prenosa podatkov. Tudi v paketu Najbližji Premium so namreč na voljo Dodatki Plus, s katerimi si bolj zahtevni uporabniki lahko nadgradijo svoj paket – za zgolj 3,5 evra mesečno za dodatnih 500 MB, 5 evrov mesečno bodo odšteli za dodatnih 1000 MB, tisti najzahtevnejši pa bodo svoje potrebe po prenosu podatkov lahko zadovoljili že z dodatnimi 15 evri mesečno in si lahko tako za manj kot 30 evrov poleg neomejenih klicev, sms in mms sporočil v mesecu dni privoščili skupno kar za 5.500 MB prenosa podatkov.

Da v Tušmobilu res mislijo na uporabnike, pa dokazuje tudi možnost 7-dnevnega testnega obdobja, v katerem se lahko vsi tisti, ki še niso Tušmobilovi naročniki in bi se želeli odločiti za najbolj ugoden paket na trgu, brezplačno prepričajo v to, da pri Tušmobilu zares dobijo najboljšo uporabniško izkušnjo, ki jo zagotavljajo tudi z lastnim tehnološko naprednim omrežjem Nokia Solution and Networks, ki pokriva že 98,90 % prebivalstva.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki