marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNEO sedaj tudi kot aplikacija za pametne TV sprejemnike
04.12.2020

Platforma NEO je odslej naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi kot aplikacija NEO TV Lite, ki deluje na pametnih TV sprejemnikih z operacijskim sistemom Android TV od različice 7.0 dalje. Na ta način je rešitev NEO naročnikom na voljo prek NEO Smartboxa, aplikacije NEO za mobitele in tablice ter odslej tudi aplikacije za pametne televizorje.

slikaA1 Slovenija omogoča plačevanje storitev in vsebin podjetja Apple preko mesečne položnice
04.12.2020

Danes so pri A1 Slovenija pričeli svojim naročnikom ponujati možnost plačevanja za njihove najljubše vsebine in storitve, ki jih ponuja podjetje Apple, vključno z aplikacijami iz App Store, Apple Music, Apple TV+, serijami in filmi iz aplikacije Apple TV, knjigami iz Apple Books in storitvi shranjevanja podatkov v oblaku iCloud z vsemi Applovimi izdelki prek mesečne položnice za mobilne storitve.

slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

članki

Tretji slovenski mobilni operater prvič predstavil svoje storitve kupcem


12.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Letos se na Mednarodnem obrtnem sejmu prvič predstavljata podjetji TUŠ TELEKOM d.d. in Tušmobil, d.o.o., ki tvorita informacijsko-komunikacijski steber Poslovnega sistema Tuš. Uporabnikom je Tušmobil, tretji slovenski mobilni operater, ob tej priložnosti prvič ponudil svoje storitve, saj je za obiskovalce sejma pripravil ekskluzivno ponudbo predplačniških paketov.

TUŠ TELEKOM se na MOS-u predstavlja s celovito ponudbo sodobnih informacijsko-komunikacijskih storitev, ki obsega pakete hitrega internetnega dostopa, internetno televizijo, fiksno telefonijo ter dolgo pričakovano storitev mobilne telefonije. Krstna predstavitev TUŠ TELEKOMA pa je pomenljiva tudi zaradi dejstva, da je Celje prvo slovensko mesto, ki ga je TUŠ TELEKOM pokrilo s svojim fiksnim omrežjem, s katerim tako danes pokrivajo 90 odstotkov tamkajšnjega prebivalstva. Zato so obiskovalcem pripravili posebno presenečenje, saj bo vsak, ki se bo odločil za katerikoli paket dostopa do interneta, izbrano storitev uporabljal brezplačno kar štiri mesece.

Obiskovalci sejma pa bodo kot prvi imeli priložnost preizkusiti tudi storitve Tušmobila, ki bodo na voljo ekskluzivno v času sejma. Tretji mobilni operater bo sicer svojo celovito ponudbo naročniških in predplačniških paketov slovenskim uporabnikom ponudil na dan reformacije, 31. oktobra 2007. Vsi, ki bodo obiskali njegov razstavni prostor, pa bodo že lahko pridobili Tušmobilovo številko v predplačniškem paketu in si s tem zagotovili najcenejšo predplačniško ceno minute v Sloveniji, ki znaša le 0,12 evra in bo za uporabnike veljala doživljenjsko. Cena SIM-kartice znaša zgolj 4,99 evra in bo že napolnjena z vrednostjo 5 evrov.

Obiskovalcem bo na voljo tudi pestra izbira najsodobnejših modelov mobilnih telefonov priznanih blagovnih znamk. Ob nakupu enega izmed njih bodo Tušmobilovo SIM-kartico, ki bo prav tako že napolnjena z vrednostjo 5 evrov, prejeli brezplačno. Kdor pa bo izpolnil in poslal še kratek vprašalnik, bo prejel še dodatno dobroimetje v vrednosti 5 evrov. Uporabniki predplačniških paketov Tušmobil pa lahko svoje račune polnijo tudi preko bankomatov.

Spekter celovite telekomunikacijske ponudbe bo zaokrožila ponudba IP televizije ter fiksne telefonije, ki temelji na lastnem, že delujočem omrežju. Ta omogoča, da gospodinjstva in podjetja kličejo z nižjimi stroški v primerjavi z nacionalnim operaterjem, obdržijo pa lahko tudi svojo obstoječo številko, ne da bi morali za to kakorkoli investirati v nakup nove opreme.

Letos lahko tako na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju med 12. in 19. septembrom obiskovalci prvič preverijo celovito ponudbo informacijsko-komunikacijskih storitev na enem mestu na razstavnem prostoru TUŠ TELEKOMA v prvem nadstropju hale L1.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki