marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Tretji slovenski mobilni operater prvič predstavil svoje storitve kupcem


12.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Letos se na Mednarodnem obrtnem sejmu prvič predstavljata podjetji TUŠ TELEKOM d.d. in Tušmobil, d.o.o., ki tvorita informacijsko-komunikacijski steber Poslovnega sistema Tuš. Uporabnikom je Tušmobil, tretji slovenski mobilni operater, ob tej priložnosti prvič ponudil svoje storitve, saj je za obiskovalce sejma pripravil ekskluzivno ponudbo predplačniških paketov.

TUŠ TELEKOM se na MOS-u predstavlja s celovito ponudbo sodobnih informacijsko-komunikacijskih storitev, ki obsega pakete hitrega internetnega dostopa, internetno televizijo, fiksno telefonijo ter dolgo pričakovano storitev mobilne telefonije. Krstna predstavitev TUŠ TELEKOMA pa je pomenljiva tudi zaradi dejstva, da je Celje prvo slovensko mesto, ki ga je TUŠ TELEKOM pokrilo s svojim fiksnim omrežjem, s katerim tako danes pokrivajo 90 odstotkov tamkajšnjega prebivalstva. Zato so obiskovalcem pripravili posebno presenečenje, saj bo vsak, ki se bo odločil za katerikoli paket dostopa do interneta, izbrano storitev uporabljal brezplačno kar štiri mesece.

Obiskovalci sejma pa bodo kot prvi imeli priložnost preizkusiti tudi storitve Tušmobila, ki bodo na voljo ekskluzivno v času sejma. Tretji mobilni operater bo sicer svojo celovito ponudbo naročniških in predplačniških paketov slovenskim uporabnikom ponudil na dan reformacije, 31. oktobra 2007. Vsi, ki bodo obiskali njegov razstavni prostor, pa bodo že lahko pridobili Tušmobilovo številko v predplačniškem paketu in si s tem zagotovili najcenejšo predplačniško ceno minute v Sloveniji, ki znaša le 0,12 evra in bo za uporabnike veljala doživljenjsko. Cena SIM-kartice znaša zgolj 4,99 evra in bo že napolnjena z vrednostjo 5 evrov.

Obiskovalcem bo na voljo tudi pestra izbira najsodobnejših modelov mobilnih telefonov priznanih blagovnih znamk. Ob nakupu enega izmed njih bodo Tušmobilovo SIM-kartico, ki bo prav tako že napolnjena z vrednostjo 5 evrov, prejeli brezplačno. Kdor pa bo izpolnil in poslal še kratek vprašalnik, bo prejel še dodatno dobroimetje v vrednosti 5 evrov. Uporabniki predplačniških paketov Tušmobil pa lahko svoje račune polnijo tudi preko bankomatov.

Spekter celovite telekomunikacijske ponudbe bo zaokrožila ponudba IP televizije ter fiksne telefonije, ki temelji na lastnem, že delujočem omrežju. Ta omogoča, da gospodinjstva in podjetja kličejo z nižjimi stroški v primerjavi z nacionalnim operaterjem, obdržijo pa lahko tudi svojo obstoječo številko, ne da bi morali za to kakorkoli investirati v nakup nove opreme.

Letos lahko tako na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju med 12. in 19. septembrom obiskovalci prvič preverijo celovito ponudbo informacijsko-komunikacijskih storitev na enem mestu na razstavnem prostoru TUŠ TELEKOMA v prvem nadstropju hale L1.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki