marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

MINGL - Tušmobilova paketa za mlade


29.02.2012
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil je na prestopni dan tega leta postavil nov mejnik – v svojo ponudbo so uvrstili paketa za mlade uporabnike MINGL 12 in MINGL 17. Namenjena sta vsem med 12 in 30 letom starosti, ki želijo veliko količino neomejenih storitev in najsodobnejše pametne telefone že za 1 evro.

MINGL 17 je trenutno najugodnejši paket za mlade in prinaša neomejene klice, sporočila in prenos podatkov ter 400 minut klicev v ostala omrežja. Paket za 12 evrov pa omogoča neomejene klice in sporočila znotraj Tušmobilovega omrežja ter 300 minut klicev v ostala omrežja oziroma 300 MB prenosa podatkov. V posebni akcijski ponudbi so že za 1 evro na voljo pametni telefoni HTC Evo 3D, Huawei Vision, Sony Ericsson Live in Nokia C2-02.

Tušmobil je pakete MINGL oblikoval z željo ugoditi specifičnim pričakovanjem mladih, ki danes brez mobilnega telefona ne začnejo in ne končajo dneva. V paketih so zajete različne količine storitev, ki omogočajo brezskrbno komunikacijo, glede na posameznikove potrebe. MINGL 17 je ta hip cenovno najugodnejši paket za mlade. Za 17 evrov zagotavlja neomejene pogovore, sporočila in prenos podatkov, vključuje pa tudi do 400 minut pogovorov v vsa druga omrežja. Paket MINGL 12 za 12 evrov mesečne naročnine prinaša neomejene klice in sporočila znotraj Tušmobilovega omrežja ter 300 minut klicev v ostala omrežja oziroma 300 MB prenosa podatkov.

V posebni akcijski ponudbi so za Tušmobilov pregovorni 1 evro na voljo pametni telefoni. Huawei Vision z operacijskim sistemom Android Gingerbread 2.3 uporabnike navdušuje z rahlo ukrivljenim zaslonom in 3D uporabniškim vmesnikom. HTC EVO 3D je telefon, ki vidi svet v 3D, in to na osupljivo prostornem 4,3-palčnem qHD zaslonu. Nokia C2-02 je odličen telefon, ki ponuja kombinacijo velikega zaslona na dotik in številnih aplikacij, med drugim tudi z Nokia Zemljevidov. Sony Ericsson Live with Walkman pa je močan glasbeni Android in simpatičen modni dodatek, ki omogoča odličen zvok pri predvajanju glasbe.

Tušmobil je sicer najhitreje rastoči slovenski mobilni operater. Konec leta 2011 so presegli 10 % tržnega deleža. Rast beležijo tako med naročniki kot predplačniki, kjer pa znotraj te skupine uporabnikov dosegajo že skoraj 15 % trga. S svojim tehnološko najsodobnejšim in do okolja najprijaznejšim mobilnim omrežjem v Sloveniji s skoraj 500 baznimi postajami pokrivajo 98,01–% prebivalstva.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki