marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

MINGL - Tušmobilova paketa za mlade


29.02.2012
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil je na prestopni dan tega leta postavil nov mejnik – v svojo ponudbo so uvrstili paketa za mlade uporabnike MINGL 12 in MINGL 17. Namenjena sta vsem med 12 in 30 letom starosti, ki želijo veliko količino neomejenih storitev in najsodobnejše pametne telefone že za 1 evro.

MINGL 17 je trenutno najugodnejši paket za mlade in prinaša neomejene klice, sporočila in prenos podatkov ter 400 minut klicev v ostala omrežja. Paket za 12 evrov pa omogoča neomejene klice in sporočila znotraj Tušmobilovega omrežja ter 300 minut klicev v ostala omrežja oziroma 300 MB prenosa podatkov. V posebni akcijski ponudbi so že za 1 evro na voljo pametni telefoni HTC Evo 3D, Huawei Vision, Sony Ericsson Live in Nokia C2-02.

Tušmobil je pakete MINGL oblikoval z željo ugoditi specifičnim pričakovanjem mladih, ki danes brez mobilnega telefona ne začnejo in ne končajo dneva. V paketih so zajete različne količine storitev, ki omogočajo brezskrbno komunikacijo, glede na posameznikove potrebe. MINGL 17 je ta hip cenovno najugodnejši paket za mlade. Za 17 evrov zagotavlja neomejene pogovore, sporočila in prenos podatkov, vključuje pa tudi do 400 minut pogovorov v vsa druga omrežja. Paket MINGL 12 za 12 evrov mesečne naročnine prinaša neomejene klice in sporočila znotraj Tušmobilovega omrežja ter 300 minut klicev v ostala omrežja oziroma 300 MB prenosa podatkov.

V posebni akcijski ponudbi so za Tušmobilov pregovorni 1 evro na voljo pametni telefoni. Huawei Vision z operacijskim sistemom Android Gingerbread 2.3 uporabnike navdušuje z rahlo ukrivljenim zaslonom in 3D uporabniškim vmesnikom. HTC EVO 3D je telefon, ki vidi svet v 3D, in to na osupljivo prostornem 4,3-palčnem qHD zaslonu. Nokia C2-02 je odličen telefon, ki ponuja kombinacijo velikega zaslona na dotik in številnih aplikacij, med drugim tudi z Nokia Zemljevidov. Sony Ericsson Live with Walkman pa je močan glasbeni Android in simpatičen modni dodatek, ki omogoča odličen zvok pri predvajanju glasbe.

Tušmobil je sicer najhitreje rastoči slovenski mobilni operater. Konec leta 2011 so presegli 10 % tržnega deleža. Rast beležijo tako med naročniki kot predplačniki, kjer pa znotraj te skupine uporabnikov dosegajo že skoraj 15 % trga. S svojim tehnološko najsodobnejšim in do okolja najprijaznejšim mobilnim omrežjem v Sloveniji s skoraj 500 baznimi postajami pokrivajo 98,01–% prebivalstva.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki