marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Tušmobil in Huawei ekskluzivno s tremi novimi mobilnimi telefoni


14.11.2011
Objavil: Dare Gliha

V Tušmobilu so ponudili tri nove mobilne telefone Huawei. Na voljo so modeli Boulder, Sonic in X5 Pro, ki združujejo dokazano izjemno dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Podjetje Huawei je drugi največji svetovni proizvajalec telekomunikacijske opreme in peto najinovativnejše podjetje na svetu, njegovi mobilniki pa so v Sloveniji na voljo le pri Tušmobilu.

Pri Tušmobilu so v začetku poletja prvi in edini v Sloveniji ponudili tehnološko izjemno napredne in cenovno dostopne mobilne telefone telekomunikacijskega giganta Huawei. To jesen so ponudbo nadgradili s tremi izjemnimi modeli, ki povzemajo in združujejo pričakovanja uporabnikov Tušmobila. Huawei Sonic je pametni telefon, ki že na prvi pogled navduši z velikim zaslonom na dotik in deluje na platformi Android 2.3 gingerbread. Telefon, ki bo zagotovo prodajna uspešnica, ima odličen fotoaparat in kamero, možnost ogleda videoposnetkov in poslušanje glasbe v različnih formatih. Omogoča tudi povezavo z brezžičnim omrežjem in podpira 3G omrežje za enostaven dostop do informacij na spletu. Z vgrajenim GPS sprejemnikom pa bodo potovanja še bolj prijetna. Telefon je v paketu FREE 20 na voljo za samo 9 EUR.

Druga novost v ponudbi je naslednik Slovencem dobro znanega Huawei Ideos X5 - pametni telefon Huawei Ideos X5 Pro, ki bo zadovoljil najzahtevnejše uporabnike. Prepričal bo z izjemnim multifunkcijskim zaslonom na dotik, fotoaparatom s pet milijoni slikovnih točk, hitrim procesorjem in mnogimi aplikacijami. V Tušmobilovem paketu FREE 20 je na voljo že za 59 EUR.

Tretja novost pa je mobilni telefon Huawei Boulder. Pri Tušmobilu so ga namenili vsem, ki pri telefonih z zaslonom na dotik pogrešajo tipkovnico. Ponuja namreč kombinacijo zaslona na dotik in QWERTY tipkovnice. Tako bo upravljanje s telefonom, predvsem pa pisanje sporočil še enostavnejše. Priročen in izredno tanek telefon navdušuje z uporabnimi funkcijami, kot so GPS in možnost brezžične WiFi povezave, v paketu FREE 20 pa je na voljo za 1 EUR.

Mobilni telefoni podjetja Huawei so na slovenskem trgu na voljo ekskluzivno pri mobilnem operaterju Tušmobil. Ta drugi največji svetovni proizvajalec telekomunikacijske opreme in peto najinovativnejše podjetje na svetu se postavlja ob bok velikanom, kot so: Facebook, Amazon, Apple in Google. S svojimi produkti je prisotno v več kot 100 državah sveta in pri 45 od 50 največjih svetovnih mobilnih operaterjev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki