marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Tušmobil ostaja najhitreje rastoči mobilni operater


16.12.2014
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil, vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater na slovenskem trgu mobilnih storitev, je po poročilu AKOS-a v tretjem četrtletju letošnjega leta povečal svoj tržni delež na 12,6 %. S skoraj 300.000 uporabniki tako še dodatno utrjuje položaj tretjega največjega slovenskega mobilnega operaterja in uresničuje zastavljene poslovne cilje.

Po podatki AKOS-a pa Tušmobil izmed vseh operaterjev v Sloveniji ohranja tudi najvišjo rast na segmentu predplačniških razmerij ter povečuje delež naročnikov mobilne telefonije.

Tušmobil je tekom leta 2014 zaznamovala rast tržnega deleža, in sicer iz 12,2-% v prvem kvartalu 2014 na 12,6-% v tretjem. Povečevanje tržnega deleža zaznamuje podjetje že vrsto let, hkrati pa družba nadaljuje z uspešnimi poslovnimi rezultati. Gregor Štampohar, direktor Tušmobila pozdravlja rezultate, ki kažejo, da je Tušmobil na pravi poti: »Kontinuirana rast Tušmobila je zagotovo odlična popotnica, da dobro delo nadaljujemo tudi v letu 2015. Rezultati AKOS-a potrjujejo, da smo eden izmed ključnih igralcev na slovenskem trgu mobilne telefonije.«

Po podatkih AKOS-a rast Tušmobila tudi na različnih segmentih
V primerjavi z vsemi operaterji v Sloveniji Tušmobil ohranja vodilno mesto po rasti deleža na segmentu predplačniških razmerij, in sicer iz 15,9-% v prvem kvartalu 2014 na 17,1-% v tretjem. Na tem segmentu tako postavlja rekord med vsemi operaterji, ki so bodisi zmanjšali ali ohranili delež bodisi ga minimalno zvišali (za 0,1%).
Prav tako je zvišal delež naročniških razmerij (na 11,0%), povečuje govorni promet, ohranja pa tudi trdno tretje mesto po deležu poslanih SMS in MMS sporočil, kjer je v primerjavi letom 2013 svoj delež povečal za več kot 3 odstotne točke na segmentu poslanih SMS sporočil in za skoraj 2 odstotni točki na segmentu MMS sporočil.

Privlačna ponudba, ki sledi mednarodnim trendom, in posluh do uporabnikov so ključ rasti
Z lastnim mobilnim omrežjem Tušmobil pokriva že 98,90 % slovenskega prebivalstva in z njim svojim zadovoljnim uporabnikom zagotavljajo najsodobnejše mobilne storitve in ugodno ponudbo. Kot uvodoma ugotavljajo na AKOSu, potrebe končnih uporabnikov postajajo vse večje in zahtevnejše, med njimi je na prvem mestu dostop do interneta oz. prenosa podatkov na vsakem koraku, tudi v tujini. Tušmobil, ki vselej dokazuje, da zna prisluhniti potrebam svojih uporabnikov, je tako že novembra ponudil cenovno najbolj ugoden paket Svetovni Premium, ki zagotavlja prenos podatkov tudi v tujini. Ta poleg neomejene komunikacije v Sloveniji ponuja še 2 GB prenosa podatkov v državah Evropske unije, na Norveškem ter celo v Združenih državah Amerike.
Tušmobil pa je že 1. oktobra slovenskim uporabnikom ekskluzivno ponudil tudi trenutno najbolj zaželene mobilne telefone iPhone 6. S tem izpolnjuje obljubo uporabnikom po vselej sveži ponudbi in zagotavljanju kakovostnih in tehnološko naprednih storitev.
Tušmobil ponovno dokazuje, da ponuja največ za uporabnikov denar in ne preseneča, da že vrsto let zapored ohranja naziv najhitreje rastočega slovenskega mobilnega operaterja.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki