marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Tušmobil ostaja najhitreje rastoči mobilni operater


16.12.2014
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil, vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater na slovenskem trgu mobilnih storitev, je po poročilu AKOS-a v tretjem četrtletju letošnjega leta povečal svoj tržni delež na 12,6 %. S skoraj 300.000 uporabniki tako še dodatno utrjuje položaj tretjega največjega slovenskega mobilnega operaterja in uresničuje zastavljene poslovne cilje.

Po podatki AKOS-a pa Tušmobil izmed vseh operaterjev v Sloveniji ohranja tudi najvišjo rast na segmentu predplačniških razmerij ter povečuje delež naročnikov mobilne telefonije.

Tušmobil je tekom leta 2014 zaznamovala rast tržnega deleža, in sicer iz 12,2-% v prvem kvartalu 2014 na 12,6-% v tretjem. Povečevanje tržnega deleža zaznamuje podjetje že vrsto let, hkrati pa družba nadaljuje z uspešnimi poslovnimi rezultati. Gregor Štampohar, direktor Tušmobila pozdravlja rezultate, ki kažejo, da je Tušmobil na pravi poti: »Kontinuirana rast Tušmobila je zagotovo odlična popotnica, da dobro delo nadaljujemo tudi v letu 2015. Rezultati AKOS-a potrjujejo, da smo eden izmed ključnih igralcev na slovenskem trgu mobilne telefonije.«

Po podatkih AKOS-a rast Tušmobila tudi na različnih segmentih
V primerjavi z vsemi operaterji v Sloveniji Tušmobil ohranja vodilno mesto po rasti deleža na segmentu predplačniških razmerij, in sicer iz 15,9-% v prvem kvartalu 2014 na 17,1-% v tretjem. Na tem segmentu tako postavlja rekord med vsemi operaterji, ki so bodisi zmanjšali ali ohranili delež bodisi ga minimalno zvišali (za 0,1%).
Prav tako je zvišal delež naročniških razmerij (na 11,0%), povečuje govorni promet, ohranja pa tudi trdno tretje mesto po deležu poslanih SMS in MMS sporočil, kjer je v primerjavi letom 2013 svoj delež povečal za več kot 3 odstotne točke na segmentu poslanih SMS sporočil in za skoraj 2 odstotni točki na segmentu MMS sporočil.

Privlačna ponudba, ki sledi mednarodnim trendom, in posluh do uporabnikov so ključ rasti
Z lastnim mobilnim omrežjem Tušmobil pokriva že 98,90 % slovenskega prebivalstva in z njim svojim zadovoljnim uporabnikom zagotavljajo najsodobnejše mobilne storitve in ugodno ponudbo. Kot uvodoma ugotavljajo na AKOSu, potrebe končnih uporabnikov postajajo vse večje in zahtevnejše, med njimi je na prvem mestu dostop do interneta oz. prenosa podatkov na vsakem koraku, tudi v tujini. Tušmobil, ki vselej dokazuje, da zna prisluhniti potrebam svojih uporabnikov, je tako že novembra ponudil cenovno najbolj ugoden paket Svetovni Premium, ki zagotavlja prenos podatkov tudi v tujini. Ta poleg neomejene komunikacije v Sloveniji ponuja še 2 GB prenosa podatkov v državah Evropske unije, na Norveškem ter celo v Združenih državah Amerike.
Tušmobil pa je že 1. oktobra slovenskim uporabnikom ekskluzivno ponudil tudi trenutno najbolj zaželene mobilne telefone iPhone 6. S tem izpolnjuje obljubo uporabnikom po vselej sveži ponudbi in zagotavljanju kakovostnih in tehnološko naprednih storitev.
Tušmobil ponovno dokazuje, da ponuja največ za uporabnikov denar in ne preseneča, da že vrsto let zapored ohranja naziv najhitreje rastočega slovenskega mobilnega operaterja.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki