marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Tušmobilovo omrežje v praznične trenutke poneslo skoraj dva milijona SMS sporočil


05.01.2009
Objavil: Thomas Bergant

Novoletni prazniki, ki so že tradicionalno najbolj obremenjujoče obdobje za vse mobilne operaterje v sicer kratki zgodovini mobilne telefonije, so pri Tušmobilu minili v znamenju svojevrstnega rekorda. V povprečju je namreč že vsak Slovenec poslal SMS sporočilo na Tušmobilovem omrežju oziroma s Tušmobilovim telefonom.

To pa je glede na kratko obdobje sicer najhitreje razvijajočega se mobilnega operaterja v državi svojevrsten rekord in fantastičen dosežek. Tušmobilovi uporabniki so namreč na božično noč uspešno poslali 1.272.335 sporočil SMS, na novoletno noč pa kar 1.960.482 sporočil SMS.

Primerjav s prejšnjimi leti sicer Tušmobil še nima. Zaradi mladosti svojega poslovanja. Toda tolikšna obremenitev omrežja s poslanimi sporočili predstavlja svojevrsten dokaz odličnosti delovanja Tušmobilovega tehnološkega omrežja, ki deluje na najsodobnejših platformah svetovno najbolj znanih proizvajalcev tovrstne tehnološke opreme. “Na brezhibno delovanje v segmentu SMS sporočil v tako izraziti obremenitvi, kakršno je predstavljala silvestrska noč, pa še ves prvi dan novega leta, smo pri Tušmobilu izjemno ponosni. Še bolj pa na izjemno visoko številko poslanih sporočil, ki je več kot odlična potrditev naših nedavnih strateških razvojnih napovedi, da se želimo razviti v drugega najpomembnejšega ponudnika mobilnih tehnoloških rešitev v državi. Frekvenca uporabnikov najcenejših paketov mobilnih storitev, ki jih zagotavljamo našim naročnikom, se namreč povečuje z nezmanjšanim tempom. Ker hkrati še vedno zagotavljamo najsodobnejše mobilne aparate po ceni 1 evro, pri čemer nas konkurenca pospešeno posnema, smo ponosni na trende, ki smo jih zagotovili slovenskim potrošnikom. Ti namreč danes telefonirajo, pošiljajo SMS sporočila in uporabljajo druge mobilne storitve ceneje kot kadarkoli v zgodovini. Seveda izključno po zaslugi Tušmobila,” je danes zadnje dogodke in trende v svoji dejavnosti komentiral Marko Fujs, direktor Tuš Telekoma.

Tušmobil se tudi zaradi tega dejstva lahko vse bolj primerja z najuspešnejšimi in tudi družbeno in zasebno najbolj prodornimi poslovnimi sistemi v državi, v EU in v širši regiji.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki