marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Tuš predstavil mobilno aplikacijo za kupovenje v svojih trgovinah


17.01.2014
Objavil: Dare Gliha

Nakupovanje v Tuševih trgovinah in pregled nad številnimi ugodnostmi, po katerih so v Tušu znani, je lahko sedaj še bolj učinkovito. Skladno s potrebami sodobnega potrošnika, ki si tudi pri nakupovanju v vse večji meri pomaga s sodobnimi tehnološkimi pripomočki, so namreč v Tušu pripravili praktično brezplačno mobilno aplikacijo, ki bo za številne njihove kupce gotovo postala nepogrešljiv pomočnik pri nakupih.

S praktičnimi in uporabniško prijaznimi funkcijami, med njimi tudi učinkovitim nakupovalnim listkom, pregledom nad aktualnimi akcijami in mobilnimi kuponi, ter vsemi koristnimi informacijami na enem mestu bo mobilna aplikacija Tuš poskrbela za prihranek pri času in denarju, nakupovanju pa dala novo dimenzijo.

Pri zasnovi mobilne aplikacije, ki si jo je moč brezplačno naložiti na Google Play in App Store, so imeli v Tušu v mislih uporabnika, ki od tovrstnega pripomočka pričakuje predvsem učinkovite in pri vsakodnevnih nakupih uporabniško praktične rešitve. Ena od takšnih je v Tuševi mobilni aplikaciji prav gotovo funkcionalen nakupovalni listek, ki navduši s številnimi uporabnimi funkcijami, možnostjo skeniranja kode izdelka, oblikovanja, enostavnega upravljanja in pošiljanja nakupovalnega seznama ter drugimi funkcijami, s katerimi bo nakupovanje doseglo nov nivo organiziranosti. Aplikacija zagotavlja hiter in učinkovit pregled nad aktualnimi akcijskimi ponudbami izdelkov, ki jih je moč tudi preprosto dodati na nakupovalni seznam. Z lokatorjem Tuševih trgovin v vsakem trenutku usmeri na najbližjo poslovalnico, uporabnike pa vsak teden nagradi z ekskluzivnimi mobilnimi kuponi s popusti in ugodnostmi, ki jih lahko s svojim telefonom koristijo le uporabniki aplikacije.

»V Tušu vedno iščemo načine, kako se približati našim kupcem in jim nakupovanje narediti še bolj prijazno in učinkovito. Mobilna realnost je danes postala naš vsakdan, mobilni telefon pa za nekatere nepogrešljiv pripomoček tudi pri nakupovanju. Mobilna aplikacija Tuš se tako učinkovito vključuje v življenjski slog velikega dela naših kupcev, ki bodo lahko z njeno pomočjo nakupe v trgovinah Tuš opravljali še z večjim veseljem, prepričani pa smo, da bo aplikacija z enostavno uporabo in uporabnimi funkcijami prepričala tudi tiste, ki se s pametnimi telefoni šele spoznavajo«, so ob predstavitvi novosti povedali v Tušu.

Aplikacija je namenjena tako članom Tuš kluba, ki lahko z njo svoj telefon uporabijo tudi za identifikacijo članstva in koriščenje članskih ugodnosti ter evidentiranje in pregled zbranega D*NAR-ja na svojem uporabniškem računu, kot tudi za nove člane, ki se lahko kar preko aplikacije v Tuš klub zvestobe hitro in enostavno včlanijo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki