marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Tudi Samsung Electronics prejel EISA nagrado za svoja mobilnika


20.08.2010
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung Electronics je prejelo prestižno nagrado Evropskega združenja za sliko in zvok (EISA) 2010-2011. Nagrado so prejeli za evropski mobilni telefon za socialna omrežja in evropski pametni telefon.

Nagrade EISA, ki jih podeljujejo na podlagi predlogov urednikov priznanih revij na področju uporabniške elektronike po vsej Evropi, odlikujejo najboljšo opremo v različnih tehnoloških kategorijah.

Evropski telefon za socialna omrežja 2010-2011: Samsung Wave S8500

• Prvi telefon, ki ga poganja operacijski sistem Bada, opremljen je z aplikacijami, ki nudijo podporo za vsa socialna omrežja;
• Za izjemnim 3,3-palčnim Super AMOLED zaslonom na dotik je močan 1GHz procesor in izjemna povezljivosti preko HSPA mreže, Wi-Fi in Bluetooth 3.0;
• Najnovejše multimedijske aplikacije zajemajo odlično kamero s 5- milijoni slikovnih točk in 720p HD za snemanje ter LED bliskavico;
• Samsung Apps, integrirana trgovina z aplikacijami, ki je dostopna preko naprave ali spleta, omogoča uporabnikom, da enostavno in brez težav naložijo vrsto aplikacij. Obenem ‘Social Hub’ omogoča integriran komunikacijski pristop zasnovan za tiste, ki so radi vedno na tekočem in "priklopljeni".

Sodniki, ki izbirajo EISA nagrade, so pohvalili telefon Samsung Wave z besedami, da je to “telefon, ki izkorišča trenutno zanimanje za pametne telefone z možnostmi in aplikacijami za podporo socialnim mrežam,” ter “da je tanek in lepo oblikovan, s kovinskim ogrodjem.”

Evropski pametni telefon 2010-2011: Samsung Galaxy S I9000

• Ob sistemu Android vključuje Galaxy S velik 4-palčni Super AMOLED zaslon in 1 GHz procesor, ki omogoča in povečuje pravo izkušnjo pametnega telefona, kot so živi HD video posnetki, bogato in resničnostno prikazano vsebino preko brskalnika Layar Reality in napredne LBS (Location Based Services);
• Telefon združuje različne možnosti povezovanja, od Bluetooth 3.0, najnovejšega Wi-Fi z DLNA tehnologijo, kot tudi hitro mobilno komunikacijo HSPA;
• Galaxy S ima edinstven inovativni TouchWiz 3.0 uporabniški vmesnik, ki ga je razvil Samsung, in Swype, hiter in preprost način vnosa besedila, ko ste na poti.

Sodniki so komentirali Galaxy S kot “'dragulj v kroni' za zahtevne uporabnike, ki želijo biti povezani, se zabavati in obenem biti obveščeni, ko so na poti. To je izvrstno zasnovana naprava, ki bi morala pritegniti pozornost vsakega ljubitelja mobilnih naprav.”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki