marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

slikaApple iPhone 13 bo ohranil trenutno obliko, a bo debelejši in z manjšo zarezo
11.01.2021

Na spletu se že pojavljajo prve govorice o novi generaciji iPhonov 13. Prve informacije o novi generaciji namigujejo, da bosta dva Pro modela imela 120 Hz OLED zaslon, ki ga bo proizvajal Samsung.

slikaTudi OnePlus s fitnes zapestnico
08.01.2021

OnePlus je potrdil, da bodo v letošnjem letu predstavili lastno pametno uro. Sej pa so se pojavile nove govorice, da bodo pri podjetju poleg ure v prvečm četrtletju predstavili tudi fitnes zapestnico, s kateri želijo konkurirati izredno popularni Xiaomijevi Mi Band.

slikaNova galaksija že 14. januarja
06.01.2021

Samsung bo novo serijo Galaxy S21 predstavil prej, kot ponavadi. Nov video, ki so ga lansirali so poimenovali "A new Galaxy awaits", v pol minute pa prikažejo oblike vseh dosedanjih mobilnikov te serije.

članki

Tudi Popeye na mobilnikih!


30.03.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pri družbi Namco Networks so predkratkim oznanili načrte, da bodo pripeljali znanega mišičnjaka tudi na mobilne telefone. Sodelovali pa bodo z družbo King Features.

Znani Popeye (Popaj) je že od njegovega premiernega šova leta 1929 eden izmed najbolj popularnih ikon 20. stoletja. Nastopal je tako v risankah, kot v obliki igrač, pojavil pa se je tudi na videoigricah, v raznih arkadnih sistemih in seveda tudi na Nintendu.

"Popeye je za masovni trg ikona, ki je desetletja zabavala tako odrasle, kot tudi malčke," je povedal Scott Rubin, podpredsednik prodaje in marketinga pri družbi Namco Networks. "Izjemno smo veseli, da lahko uvrstimo Popeya v našo linijo klasičnih mobilnih iger. Pridružil se bo igram: PAC-MAN, Ms. PAC-MAN, Galaga, Dig Dug in ostalimi."

Z duhom arkadnih iger iz 80 let se bomo postavili v vlogo junaka Popeye. Cilj bo zopet osvojiti svojo ljubezen, medtem, ko nam bo na poti stal znani rival Bluto. Pobirali bomo srčke, glasbene note in pa se ozirali k Olivinemu joku na pomoč. Vse to med izogibanjem Sea Hagovim odbijajočim se lobanjam. V skladu z risanko pa bo Popeye tudi v igri postal izjemno močan po zaužitju famozne špinače.

Za razliko od ostalih različic bo mobilna vsebovala tudi bonuse v obliki mrežnih komponent, naprednem načinu z dodatnim načinom igranja in pa kameje drugih likov iz Popeyevih nadaljevank.

"Z močno, očitno definirano osebnostjo bo Popeye užival univerzalno popularnost," je povedal Ita Golzman iz družbe King Features. "Verjamemo, da bo kombinacija klasičnega Popeyeja z Namcovim dokazanim rekordom pri razvijanju inovativnih in zabavnih mobilnih iger prinesla igro pri kateri bodo uporabniki vseh let neizmerno uživali."

Igra naj bi doživela svoj debi jeseni 2007.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki