marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Tudi letos vroča akcija z mobiteli in MINI One


30.05.2011
Objavil: Dare Gliha

Letos so v skupni akciji družbe Mobitel, Telekom Slovenije in BMW Group Slovenija združile svobodo sodobnih telekomunikacij in priljubljenega vozila MINI One. Tako lahko uporabniki ob nakupu ali s spoznavanjem sodobnih telekomunikacij prek treh izbranih mobitelov in TV-komunikatorja SiOL BOX ponovno pridobijo posebno ugodnost za nakup vozila MINI One.

Pričela se je posebna akcija, ki so jo pripravile družbe Mobitel, Telekom Slovenije in BMW Group Slovenija, tako da so v privlačno ponudbo povezale sodobne telekomunikacije in vozilo MINI One. Ob nakupu enega izmed naprednih mobitelov Nokia E7-00, LG Optimus 2x in Nexus S v Mobitelovi akcijski ponudbi uporabniki v Mobitelovih centrih in pri pooblaščenih zastopnikih prejmejo poseben kupon. Prav tako prejmejo kupon vsi, ki naročijo in prevzamejo TV-komunikator SiOL BOX. S kuponom se lahko nato odločijo za nakup avtomobila MINI One po akcijsko vroči ceni.

V omenjeni akciji lahko vsi, ki so pridobili kupon, vozilo MINI One kupijo s finančnim leasingom 60 obrokov po 266 EUR mesečno, brez pologa, medtem ko redna cena zanj znaša 19.991 EUR (navedene cene vključujejo DDV). Nakup vozil pod posebno ugodnimi pogoji finančnega leasinga jim je na voljo vse do 31. 12. 2011 oz. do prodaje zalog omenjenih mobilnih telefonov, TV-komunikatorja SiOL BOX in/ali vozil MINI One, v primeru prodaje zalog pred 31. 12. 2011.

Nakup mobilnika oz. TV-komunikatorja SiOL BOX ni pogoj za sodelovanje v akciji. Vsi obiskovalci Mobitelovih centrov se lahko osebno seznanijo s prednostmi mobilnikov Nokia E7-00, LG Optimus 2x in Nexus S ter TV-komunikatorja SiOL BOX in na enem izmed njih odigrajo izbrano igrico, s čimer si prav tako zagotovijo kupon akcije za nakup vozila MINI One po posebej ugodni ceni. Akcija je namenjena tako zasebnim kot poslovnim uporabnikom in samostojnim podjetnikom.

Podrobnosti glede akcije uporabniki izvedo in tudi formalnosti uredijo v Mobitelovih centrih in pri Mobitelovih zastopnikih, medtem ko naročilo vozila MINI One opravijo pri prodajalcih vozil MINI: A-Cosmos, d. d., Ljubljana, Avto Select, d. o. o., Koper in Selmar, d. o. o., Maribor.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki