marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

članki

EISA nagrado za najboljši napredni mobilnik prejel HTC One


23.08.2013
Objavil: Dare Gliha

HTC je ponovno osvojil priznanje za svoj že visoko uveljavljeni HTC One. Pametni telefon je prejel EISA nagrado za najboljši napredni pametni telefon v Evropi za 2013/2014. S svojim vzdržljivim aluminijskim ohišjem, 4,7-paličnim HD ekranom in edinstvenimi zmogljivostmi fotoaparata, HTC One ostaja vodilni med konkurenco v dizajnu in avdio-vizualni izkušnji.

EISA je HTC One označila kot mejnik med pametnimi telefoni, ki si ga bodo vsi konkurenti prizadevali preseči. Še posebej je žirija izpostavila uporabniški vmesnik Sense, ki »zagotavlja edinstveno uporabniško izkušnjo, skupaj s funkcijo 'BlinkFeed', ki na domači zaslon prenaša izbrane novice, posodobitve z družbenih omrežij, fotografije in videoposnetke.« Žirijo EISA sta navdušila tudi kakovost in zmogljivost fotoaparata HTC One, posebej izpostavili pa so tudi funkciji Zoe in 'Beats Audio', ki jo je HTC razvil v sodelovanju z znanim ameriškim raperjem Dr. Dre-jem. Zahvaljujoč vsem svojim zmogljivostim je HTC-jev pametni telefon One po mnenju EISA »res enkraten!«

Peter Chou, CEO HTC, je ob tem dejal: »Navdušeni smo nad dejstvom, da šest mesecev po njegovem lansiranju, HTC One še vedno ostaja vodilni pametni telefon na trgu. Zavezujemo se, da bomo še naprej prispevali k razvoju industrije na vseh področjih mobilne tehnologije. EISA nagrada je potrditev trdega dela naših oblikovalcev in razvijalcev pri razvoju inovacij, ki bodo celotno industrijo popeljale v novo obdobje mobilne komunikacije in zabave.«

HTC One je v času od februarja 2013 prejel več nagrad, kot sta GSMA “Best Mobile Handset, Device, or Tablet” Award in Computex Taipei’s Gold Medal Award for Design & Innovation. HTC One S je v letu 2012 prejel tudi EISA nagrado za najboljši telefon v kategoriji družbenih omrežij.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki