marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

TSheets bo prvi omogočil registracijo prihoda in odhoda z mobilnikom


30.06.2008
Objavil: Borut Groboljšek

TSheets bo kot novost kmalu omogočil mobilnim uslužbencem, da bodo urejali svoj prihod in/ali odhod z dela z enostavnimi glasovnimi ukazi prek njihovega mobilnega telefona.

Uslužbenec pokliče določeno telefonsko številko in s določenimi ključnimi besedami zabeleži svoj prihod: " Pozdravljen, TSheets. Začenjam z aktivnostjo sestanek s stranko." Vnos pa lahko tudi z opombo: "Dodaj opombo: sestanek z Janezom glede nove pogodbe." Ko začne teči čas, program pošlje potrditev v obliki e-pošte ali SMS sporočila. Ko uslužbenec neha z aktivnostmi, enostavno ponovi klic in se z določeno ključno besedo odjavi.

Brandon Zehm, vodja tehničnega razvoja pri TSheets je dejal, da je bilo za dobro delovanje njihove rešitve potrebno razviti "ubijalski" algoritem, ki zaznava ključne besede in jih zna povezati z akcijami in osebnimi delovnimi zadolžitvami uporabnikov.

Poleg zvočno aktiviranega sledenja času, TSheets uporabnikom nudi tudi upravljanje prek vgrajenih spletnih brskalnikov v mobilnikih, kjer lahko z enostavnimi pokaži in klikni ukazi razporeja svoj čas. Uporabniški vmesnik je enostaven in uporabniku prijazen, predvsem pa nudi poročila v realnem času, tako da lahko lastniki oziroma vodilni v podjetju lažje načrtujejo delovne procese.

Več o TSheets pa si lahko preberete na njihovi spletni strani.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki