marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

članki

TSheets bo prvi omogočil registracijo prihoda in odhoda z mobilnikom


30.06.2008
Objavil: Borut Groboljšek

TSheets bo kot novost kmalu omogočil mobilnim uslužbencem, da bodo urejali svoj prihod in/ali odhod z dela z enostavnimi glasovnimi ukazi prek njihovega mobilnega telefona.

Uslužbenec pokliče določeno telefonsko številko in s določenimi ključnimi besedami zabeleži svoj prihod: " Pozdravljen, TSheets. Začenjam z aktivnostjo sestanek s stranko." Vnos pa lahko tudi z opombo: "Dodaj opombo: sestanek z Janezom glede nove pogodbe." Ko začne teči čas, program pošlje potrditev v obliki e-pošte ali SMS sporočila. Ko uslužbenec neha z aktivnostmi, enostavno ponovi klic in se z določeno ključno besedo odjavi.

Brandon Zehm, vodja tehničnega razvoja pri TSheets je dejal, da je bilo za dobro delovanje njihove rešitve potrebno razviti "ubijalski" algoritem, ki zaznava ključne besede in jih zna povezati z akcijami in osebnimi delovnimi zadolžitvami uporabnikov.

Poleg zvočno aktiviranega sledenja času, TSheets uporabnikom nudi tudi upravljanje prek vgrajenih spletnih brskalnikov v mobilnikih, kjer lahko z enostavnimi pokaži in klikni ukazi razporeja svoj čas. Uporabniški vmesnik je enostaven in uporabniku prijazen, predvsem pa nudi poročila v realnem času, tako da lahko lastniki oziroma vodilni v podjetju lažje načrtujejo delovne procese.

Več o TSheets pa si lahko preberete na njihovi spletni strani.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki