marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

Trenutne Windows Phone 8 naprave bodo deležne naslednje večje nadgradnje


18.03.2013
Objavil: Janez Lukan

Windows Phone 8 naprave bodo v prihodnosti deležne nadgradnje na naslednjo večjo različico te platforme, uporabniki WP8 pa za razliko uporabnikov WP7.x tokrat ne bodo prikrajšani za večjo nadgradnjo.

Sodeč po besedah Microsoftovega vodje trženja Grega Sullivana pa je dobra novica za vse WP8 uporabnike ta, da bo naslednja večja izdaja WP na voljo že v bližnji prihodnosti.

Dejstvo, da starejše Windows Phone naprave s strani Microsofta niso dobile možnosti nadgradnje na WP8 je bilo posledica slabe prodajnosti platforme WP7.x. Zato pa je bil Windows Phone 8 toliko večja uspešnica, ki je Microsoftu omogočila delovanje na višji stopnji.

Naslednja različica WP platforme naj bi nosila ime Windows Phone Blue, upamo pa, da bo na naprave uporabnikov prispela po čim hitrejšem postopku.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki