marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

TomTom naznanil svoje produkte na slovenskem in hrvaškem trgu


30.11.2011
Objavil: Thomas Bergant

TomTom je danes naznanil prihod svojih izdelkov prenosnih navigacijskih naprav serije Start in Via v Slovenijo in na Hrvaško.

V Sloveniji in na Hrvaškem se navigacijski trg še naprej razvija. Prepoznavamo naraščajočo potrebo po enostavno uporabnih in visoko kakovostnih navigacijskih rešitvah,« pravi Luca Tammaccaro, podpredsednik TomTom za področje Italije in Balkana. “V napravah Start in Via je visoko kakovostna tehnologija združena z najbolj posodobljenimi zemljevidi in tako voznikom nudi izjemno navigacijsko izkušnjo.

Natančni zemljevidi so na seriji izdelkov TomTom Start in Via že naloženi. Zemljevid Slovenije vključuje čez 105.000 kilometrov cest, na Hrvaškem pa 90.000 kilometrov cest in okrog 7.000 interesnih točk (points of interest) v posamezni državi.

Nagrajene naprave Start and Via prav tako vsebujejo TomTom funkcije kot so Map Share, ki uporabnikom s pomočjo lokalnih vnosov (community input) omogoča vnašanje svojih podatkov v zemljevid ter TomTom IQ Routes, ki zagotavlja določanje natančnega časa prihoda. TomTom-ovo napredno določanje voznih pasov (Advanced Lane Guidance) voznikom ponuja jasno navigacijo skozi težja križišča, glasovna navigacija (Voice Command and Control) in prostoročno telefoniranje (Hands-Free Calling) omogočata natančno načrtovanje poti in sprejemanje telefonskih klicev, brez da voznik roke odmakne z volana.

Distributer serije izdelkov Start in Via je podjetje Eurovision. Prav tako pa bodo naprave na voljo pri prodajalcih elektronskih naprav in v neodvisnih avto trgovinah z dodatno opremo. Od decembra 2011 pa bodo naprave na voljo tudi preko spleta na www.tomtom.com.

O podjetju TomTom
Podjetje TomTom (AEX:TOM2) je bil ustanovljeno leta 1991 in je vodilni dobavitelj avto lokacijskih in navigacijskih produktov ter storitev na svetu. Osrednja dejavnost je zagotavljanje najboljše navigacijske izkušnje na svetu za vse voznike. Sedež podjetja je v Amsterdamu. TomTom zaposluje čez 3.500 ljudi in prodaja svoje izdelke v več kot 40. državah.

TomTom-ovi produkti vključujejo prenosne navigacijske naprave, vgradne info-zabavne sisteme, rešitve za upravljanje voznih parkov, zemljevide in storitve v realnem času (real-time), vključno z nagrajenim HD Traffic™.

Za najbolj posodobljen načrtovalec poti na svetu, ki vključuje informacije o dejanskem stanju v prometu, prosim obiščite www.tomtom.com/livetraffic.

Na fotografiji so (z leve proti desni):
Luca Tammaccaro, podpredsednik TomTom za področje Italije in Balkana
Paolo Bocca, odgovoren za sodelovanje na globalnem trgu z avtomobilskim proizvajalcem Fiat
Sonia Cossu, direktorica marketinga, Italija in Balkan
Alexis Vlachos, regionalni direktor za Grčijo in Balkan

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki