marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

slikaApple iPhone 13 bo ohranil trenutno obliko, a bo debelejši in z manjšo zarezo
11.01.2021

Na spletu se že pojavljajo prve govorice o novi generaciji iPhonov 13. Prve informacije o novi generaciji namigujejo, da bosta dva Pro modela imela 120 Hz OLED zaslon, ki ga bo proizvajal Samsung.

slikaTudi OnePlus s fitnes zapestnico
08.01.2021

OnePlus je potrdil, da bodo v letošnjem letu predstavili lastno pametno uro. Sej pa so se pojavile nove govorice, da bodo pri podjetju poleg ure v prvečm četrtletju predstavili tudi fitnes zapestnico, s kateri želijo konkurirati izredno popularni Xiaomijevi Mi Band.

slikaNova galaksija že 14. januarja
06.01.2021

Samsung bo novo serijo Galaxy S21 predstavil prej, kot ponavadi. Nov video, ki so ga lansirali so poimenovali "A new Galaxy awaits", v pol minute pa prikažejo oblike vseh dosedanjih mobilnikov te serije.

članki

TomTom naznanil svoje produkte na slovenskem in hrvaškem trgu


30.11.2011
Objavil: Thomas Bergant

TomTom je danes naznanil prihod svojih izdelkov prenosnih navigacijskih naprav serije Start in Via v Slovenijo in na Hrvaško.

V Sloveniji in na Hrvaškem se navigacijski trg še naprej razvija. Prepoznavamo naraščajočo potrebo po enostavno uporabnih in visoko kakovostnih navigacijskih rešitvah,« pravi Luca Tammaccaro, podpredsednik TomTom za področje Italije in Balkana. “V napravah Start in Via je visoko kakovostna tehnologija združena z najbolj posodobljenimi zemljevidi in tako voznikom nudi izjemno navigacijsko izkušnjo.

Natančni zemljevidi so na seriji izdelkov TomTom Start in Via že naloženi. Zemljevid Slovenije vključuje čez 105.000 kilometrov cest, na Hrvaškem pa 90.000 kilometrov cest in okrog 7.000 interesnih točk (points of interest) v posamezni državi.

Nagrajene naprave Start and Via prav tako vsebujejo TomTom funkcije kot so Map Share, ki uporabnikom s pomočjo lokalnih vnosov (community input) omogoča vnašanje svojih podatkov v zemljevid ter TomTom IQ Routes, ki zagotavlja določanje natančnega časa prihoda. TomTom-ovo napredno določanje voznih pasov (Advanced Lane Guidance) voznikom ponuja jasno navigacijo skozi težja križišča, glasovna navigacija (Voice Command and Control) in prostoročno telefoniranje (Hands-Free Calling) omogočata natančno načrtovanje poti in sprejemanje telefonskih klicev, brez da voznik roke odmakne z volana.

Distributer serije izdelkov Start in Via je podjetje Eurovision. Prav tako pa bodo naprave na voljo pri prodajalcih elektronskih naprav in v neodvisnih avto trgovinah z dodatno opremo. Od decembra 2011 pa bodo naprave na voljo tudi preko spleta na www.tomtom.com.

O podjetju TomTom
Podjetje TomTom (AEX:TOM2) je bil ustanovljeno leta 1991 in je vodilni dobavitelj avto lokacijskih in navigacijskih produktov ter storitev na svetu. Osrednja dejavnost je zagotavljanje najboljše navigacijske izkušnje na svetu za vse voznike. Sedež podjetja je v Amsterdamu. TomTom zaposluje čez 3.500 ljudi in prodaja svoje izdelke v več kot 40. državah.

TomTom-ovi produkti vključujejo prenosne navigacijske naprave, vgradne info-zabavne sisteme, rešitve za upravljanje voznih parkov, zemljevide in storitve v realnem času (real-time), vključno z nagrajenim HD Traffic™.

Za najbolj posodobljen načrtovalec poti na svetu, ki vključuje informacije o dejanskem stanju v prometu, prosim obiščite www.tomtom.com/livetraffic.

Na fotografiji so (z leve proti desni):
Luca Tammaccaro, podpredsednik TomTom za področje Italije in Balkana
Paolo Bocca, odgovoren za sodelovanje na globalnem trgu z avtomobilskim proizvajalcem Fiat
Sonia Cossu, direktorica marketinga, Italija in Balkan
Alexis Vlachos, regionalni direktor za Grčijo in Balkan

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki