marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

TomTom naznanil svoje produkte na slovenskem in hrvaškem trgu


30.11.2011
Objavil: Thomas Bergant

TomTom je danes naznanil prihod svojih izdelkov prenosnih navigacijskih naprav serije Start in Via v Slovenijo in na Hrvaško.

V Sloveniji in na Hrvaškem se navigacijski trg še naprej razvija. Prepoznavamo naraščajočo potrebo po enostavno uporabnih in visoko kakovostnih navigacijskih rešitvah,« pravi Luca Tammaccaro, podpredsednik TomTom za področje Italije in Balkana. “V napravah Start in Via je visoko kakovostna tehnologija združena z najbolj posodobljenimi zemljevidi in tako voznikom nudi izjemno navigacijsko izkušnjo.

Natančni zemljevidi so na seriji izdelkov TomTom Start in Via že naloženi. Zemljevid Slovenije vključuje čez 105.000 kilometrov cest, na Hrvaškem pa 90.000 kilometrov cest in okrog 7.000 interesnih točk (points of interest) v posamezni državi.

Nagrajene naprave Start and Via prav tako vsebujejo TomTom funkcije kot so Map Share, ki uporabnikom s pomočjo lokalnih vnosov (community input) omogoča vnašanje svojih podatkov v zemljevid ter TomTom IQ Routes, ki zagotavlja določanje natančnega časa prihoda. TomTom-ovo napredno določanje voznih pasov (Advanced Lane Guidance) voznikom ponuja jasno navigacijo skozi težja križišča, glasovna navigacija (Voice Command and Control) in prostoročno telefoniranje (Hands-Free Calling) omogočata natančno načrtovanje poti in sprejemanje telefonskih klicev, brez da voznik roke odmakne z volana.

Distributer serije izdelkov Start in Via je podjetje Eurovision. Prav tako pa bodo naprave na voljo pri prodajalcih elektronskih naprav in v neodvisnih avto trgovinah z dodatno opremo. Od decembra 2011 pa bodo naprave na voljo tudi preko spleta na www.tomtom.com.

O podjetju TomTom
Podjetje TomTom (AEX:TOM2) je bil ustanovljeno leta 1991 in je vodilni dobavitelj avto lokacijskih in navigacijskih produktov ter storitev na svetu. Osrednja dejavnost je zagotavljanje najboljše navigacijske izkušnje na svetu za vse voznike. Sedež podjetja je v Amsterdamu. TomTom zaposluje čez 3.500 ljudi in prodaja svoje izdelke v več kot 40. državah.

TomTom-ovi produkti vključujejo prenosne navigacijske naprave, vgradne info-zabavne sisteme, rešitve za upravljanje voznih parkov, zemljevide in storitve v realnem času (real-time), vključno z nagrajenim HD Traffic™.

Za najbolj posodobljen načrtovalec poti na svetu, ki vključuje informacije o dejanskem stanju v prometu, prosim obiščite www.tomtom.com/livetraffic.

Na fotografiji so (z leve proti desni):
Luca Tammaccaro, podpredsednik TomTom za področje Italije in Balkana
Paolo Bocca, odgovoren za sodelovanje na globalnem trgu z avtomobilskim proizvajalcem Fiat
Sonia Cossu, direktorica marketinga, Italija in Balkan
Alexis Vlachos, regionalni direktor za Grčijo in Balkan

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki