marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

TikTok prepovedan v ameriški zvezni državi Montana


22.05.2023
Objavil: Dare Gliha

Montana je prva ameriška zvezna država, ki je uvedla prepoved za TikTok, veljati pa bo začela 1. januarja 2024. Zakon SB 419 je podpisal guverner Montane Greg Gianforte, po njem pa bodo morale trgovine z mobilnimi aplikacijami od prihodnjega leta dalje odstraniti aplikacijo s seznamov za prebivalce Montane.

Guverner Gianforte trdi, da je TikTok "povezan s tujimi nasprotniki" in da kitajski komunistični partiji zagotavlja velike količine podatkov o uporabnikih. Aplikacija TikTok je bila v zvezni državi Montana že prej prepovedana na napravah, ki jih je izdala vlada.

Prebivalci Montane bodo lahko aplikacijo uporabljali tudi po začetku veljavnosti prepovedi. Če bo aplikacija po 1. januarju 2024 še vedno na voljo za prenos, bo zvezna država Montana upravljavce trgovine z aplikacijami in podjetje TikTok kaznovala z 10.000 dolarji na dan.

TikTok je izdal uradni komentar, v katerem trdi, da je podpisani zakon v nasprotju s pravicami prebivalcev Montane, ki izhajajo iz prvega amandmaja. Pričakuje se, da se bo TikTok na zakon pritožil na sodišču.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki