marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Toshiba TG01 bo uradno ''Windows'' mobilni aparat


23.09.2009
Objavil: Aleš Poljak

Toshibo TG01 trenutno še poganja Windows mobile 6.1 operacijski sistem, a se bo to kmalu spremenilo. Toshiba je namreč oznanila, da bo s 6. oktobrom TG01 postal Windows mobilni telefon.

To pomeni, da bo TG01 od 6. oktobra naprej poganjal najnovejši Windows mobile operacijski sistem verzije 6.5. Microsoft bo vse mobilne aparate, ki bodo imeli 6.5 verzijo operacijskega sistema poimenoval ''Windows Phone'' oziroma Windows mobilnik.

Novo Windows mobile platformo bo Toshiba takoj vpeljala na svoj TG01 aparat, kar bo pomenilo, da bo TG01 tudi uradno certificiran telefon z Windows mobile operacijskim sistemom 6.5. "Posodobljeni TG01 se bo začel prodajati 6. oktobra," je uradno izjavila Toshiba.

Tisti, ki si TG01 že lastijo, bodo lahko brezplačno nadgradili operacijski sistem mobilnega aparata na verzijo 6.5.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki