marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Težko pričakovani HTC One v Mobitelovi ponudbi


24.05.2013
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije z današnjim dnem v Mobitelovi ponudbi predstavlja pametni telefon HTC One. Odlikujejo ga enkraten in prepoznaven dizajn, tehnološka zmogljivost ter številne dodatne funkcionalnosti, ki poskrbijo za enostavno uporabo in še boljšo uporabniško izkušnjo.

Uporabnikom je na voljo v Telekomovih centrih po akcijskih cenah, z vezavo za 24 ali 12 mesecev ter možnostjo nakupa na obroke.

Pametni telefon HTC One že na prvi pogled izstopa s svojo vrhunsko obliko in kakovostno izdelavo. Za tekoče in hitro delovanje poskrbijo štirijedrni procesor 1,7 GHz, operacijski sistem Android 4.1 v slovenščini in grafični vmesnik HTC Sense 5, za prenos podatkov pa tehnologije LTE/HSPA/UMTS in WLAN. Tudi sicer je za povezljivost dobro poskrbljeno, saj mobilnik HTC One omogoča tudi povezovanje prek tehnologij Bluetooth 4.0, MicroUSB, DLNA, Miracast in NFC. Med drugim zagotavlja kakovost HD-govora, hitri internetni dostop, navigacijo GPS ter uporabo Mobilne TV. Kot pomembno prednost mobilnega telefona HTC One velja še posebej izpostaviti Gorilla® Glass 2 zaslon Super LCD3, velikosti 11,9 cm (4,7 palcev) in ločljivosti 1920 x 1080 (polna HD-ločljivost ali 1080 p). Za lažje usklajevanje aktivnosti na družabnih omrežjih lahko uporabniki izkoristijo napredni osnovni zaslon HTC BlinkFeed™, ljubitelji glasbe pa bodo navdušeni nad zvočniki in kakovostjo zvoka HTC BoomSound™, ki ga dodatno uravnava sistem Beats Audio. Prav tako je zelo kakovostna kamera, saj funkcionalnost HTC Zoe™ omogoča napredno fotografiranje, optično stabilizacijo slike, hkratno zajemanje videa in slike ter HD-ločljivost videoposnetkov HD (1080 p, 30 sličic na sekundo, HDR-video). Za lažjo izmenjavo foto in video vsebin je na voljo aplikacija za uporabo storitve Dropbox. Za datoteke notranji pomnilnik omogoča do 32 GB spomina.

V Mobitelovi splošni prodajni akciji je cena mobilnika HTC One 552 evrov ob vezavi za 24 mesecev (v primeru nakupa na obroke znaša mesečni obrok 23 evrov) oziroma 588 evrov ob vezavi za 12 mesecev (z mesečnim obrokom 49 evrov). Navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi je objavljenih na www.mobitel.si in www.telekom.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki